Corbul a câștigat Masked Singer România! Nimeni nu a ghicit cine se afla în spatele măștii. Pro Tv a produs cea mai mare surpriză

Corbul a câștigat Masked Singer România! Nimeni nu a ghicit cine se afla în spatele măștii. Pro Tv a produs cea mai mare surpriză

Masked Singer România și-a păstrat statutul și a furnizat într-adevăr o surpriză de proporții. Cel mai bine secret din istoria televiziunii a fost deconspirat vineri seară la Pro Tv. Corbul a fost preferatul publicului și niciunul din cei patru detectivi nu a reușit să ghicească personajul. Mugur Mihăescu a fost cel mai misterios dintre cei 12 concurenți.

Horia Brenciu, INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc au avut rolul de a ajuta publicul să descopere cine se află în spatele celor 12 măști. În fiecare ediție a fost demascat câte un personaj. Elena Băsescu a fost cea mai spectaculoasă apariție și datorită ei, Pro Tv a fost chiar lider de audiență detașat pentru prima dată cu această emisiune.

Cine s-a ascuns în spatele măștilor calificate în marea finală

EBA s-a ascuns în spatele costumului Unicornului. O altă surpriză a fost Vulpoiul, pe care mulți îl vedeau câștigător, dar acesta a părăsit competiția chiar înainte de finală. Costi Ioniță a fost cel care s-a aflat în spatele acestui costum.

În finala s-au calificat Leoaica, Căpcăunul, Corbul și Ursul Panda. Dacă cele trei personaje de pe locurile 2-4 au fost ghicite, ei bine nimeni nu a putut să intuiască cine este Corbul. Irina Rimes a termina concursul pe locul 2, dar a fost ghicită de detectivi la final.

Leoaia era Carmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, Căpcaunul – Irina Rimes, iar Ursul Panda, o supriză – Mircea Radu. Printre vedete care au mai participat la show s-au numărat Brigitte Pastramă, Sandra Izbașa sau Damian Drăghici.