Cât de bogat este Cătălin Hagima, bărbatul cu care tocmai s-a căsătorit Roxana Nemeș

19 sept. 2021
Cât de bogat este Cătălin Hagima, bărbatul cu care tocmai s-a căsătorit Roxana Nemeș
Roxana Nemeș și iubitul ei Călin Hagima s-au căsătorit. Sursa foto: Facebook

La 31 de ani, Roxana Nemeș se poate considera cu adevărat împlinită după ce s-a căsătorit cu iubitul ei Călin Hagima. Aceasta a spus DA în fața ofițerului stării civile după o relație de mai bine de cinci ani cu omul de afaceri.

Multe voci spun că înainte de căsătorie și de a se afișa public împreună, cei doi au trăit o poveste de iubire ascunsă, pe vremea când artista era împreună cu impresarul ei Radu Groza. Roxana Nemeș a trecut prin momente dificile în showbiz după ce și-a înșelat fostul iubit, care i-a închis toate ușile. În ultima vreme aceasta a revenit încet în prim plan, participând la emisiuni precum „Bravo, ai stil! Celebrities”, „Survivor România” sau „Splash! Vedeta la apă”, transmite VoxBiz.ro.

Cum s-au cunoscut

Artista a fost mereu rezervată în privința declarațiilor despre iubitul ei Călin Hagima. Cu toate acestea, a povestit cum s-au cunoscut, dar și modul inedit în care omul de afaceri a cerut-o în căsătorie.

„Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate.

Cererea în căsătorie a fost inedită, nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: «Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?»”, povestea aceasta.

Cine este Călin Hagima

Cei doi plănuiau de ceva vreme să se căsătorească, dar pandemia le-a stricat toate aceste planuri. Artista este fericită acum după căsătoria cu Călin Hagima, un om de afaceri cu o avere impresionantă. Acesta deține o firmă de producție video și potrivit sursei citate ar avea și multe alte venituri din afaceri.

Călin Hagima s-a mutat în urmă cu ceva vreme în Marea Britanie unde lucrează în domeniul imobiliar. La acea vreme omul de afaceri a renunțat o perioadă de timp la relația cu Roxana Nemeș pentru Rocsana Marcu, dar între timp lucrurile s-au schimbat. Vedeta a rămas alături de acesta și într-un final el a cerut-o în căsătorie și au plecat într-o vacanță, care ar fi costat 20.000 de euro.