Un nou divorț surprinzător în showbiz. Păreau cuplul perfect, iar acum spun că nici măcar copilul nu le mai poate salva căsnicia

04 aug. 2021
Un nou divorț surprinzător în showbiz. Păreau cuplul perfect, iar acum spun că nici măcar copilul nu le mai poate salva căsnicia

O nouă despărțire de răsunet a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi se pregăteau pentru cununia religioasă. Este vorba despre Cristian Daminuță și soția lui, Mădălina, care se pare că s-au despărțit, după cum a anunțat fotbalistul  într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Acesta a scris în mesajul său că un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, în contextul în care cei doi au împreună un băiețel. Cristian Daminuță și Mădălina s-au despărțit chiar când se pregăteau pentru cununia religioasă. Cei doi și-au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă în anul 2019, scrie viva.ro.

Acum trei săptămâni, Cristian Daminuță povestea planurile pentru nuntă merg înainte, chiar dacă pandemia i-a încurcat până acum.

„Noi am avut totul stabilit, inclusiv rochia, inclusiv hăinuțele copilului, costumele mele, doar că după cum bine știți și voi, ba avem voie până la două noaptea, ba până la 12, acum ce citim pe Internet și auzim … s-ar putea să vină valul IV”, povestea Cristian Daminuță la Antena Stars.

O căsnicie compromisă nu poate să fie salvată de un copil

Cu toate acestea, se pare că toate planurile s-au dus pe apa sâmbetei și fotbalistul este cel care a făcut anunțul despărțirii. Acesta se află deja la al doilea divorț.

„Eu și fosta soție nu mai suntem împreună de două luni”, a afirmat acesta.

De asemenea, Cristian Daminuță a scris recent pe contul de Instagram că o căsnicie compromisă nu poate să fie salvată de un copil. Cei doi au împreună un băiețel, pe Dominic. El le-a transmis celor care rămân împreună doar de dragul copilului să nu se mai ascundă în spatele acestui motiv pentru că dau un exemplu prost acestuia.

„Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, o relație toxică sau legătură șubredă dintre doi parteneri. Un copil trebuie să fie o completare a bucuriei celor doi, o oază de liniște și de viață și nu o portiță de scăpare temporară din cleștele Egoului, ce strânge și sugrumă dureros de tare fericirea, ‘îndrăgostiților’.”