Mihai Morar a semnat un parteneriat cu distribuitorul Nike in Romania, Sport Time Trade Romania. Ce rol va avea realizatorul de la Radio Zu: „Împart cu voi acest vis împlinit”

11 mart. 2021
Mihai Morar a semnat un parteneriat cu distribuitorul Nike in Romania, Sport Time Trade Romania. Ce rol va avea realizatorul de la Radio Zu:
Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma

După ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars, în urma unor restrucutrări, Mihai Morar a rămas același om pozitiv și plin de viață. Acesta a continuat să le împărtășeacă fanilor său experiențele sale de viață și să le dea cel mai de preț sfat: acela de a nu se da niciodată bătuți în drumul lor spre împlinirea viselor.

Asta a făcut și el, iar acum are un motiv de mare bucurie. A semnat un parteneriat cu distribuitorul Nike in Romania, Sport Time Trade Romania Nike.

Nike este și sponsorul principal al Simonei Halep. Mihai Morar a vrut să sărbătorească acest moment împreună cu toți prietenii lui de pe rețelele de socializare.

Ce rol va avea Mihai Morar la Nike

„Fericit. Împart cu voi acest vis împlinit. Oficial, anunț parteneriatul cu Nike Nike Sportswear
Mă bucur nespus să fiu, de azi, parte dintr-una din cele mai inspiraționale povești de pe Pământ.

Voi purta cu prețuire ‘’swoosh”-ul pe piept în diminețile în care alerg de lume ca să mă găsesc pe mine și mie rostul în lume. Așa cum a alergat și Phil Knight, fondatorul Nike, la începuturi. Povestea în autobiografia lui că ideea care a născut povestea Nike i-a venit în timpul unei alergări: “În acea dimineață, mi-am zis: lasă-i pe toți să spună că ideea ta e nebunească….Mergi, pur și simplu, mai departe. Nu te opri până nu ajungi acolo. Și nu-ți bate capul cu locul pe unde ar putea fi acel >. Orice s-ar întâmpla, nu te opri.”

Cele mai bune idei despre lume vin atunci când fugi de lume. Și alergi spre tine însuți. Știu asta. Simt asta. E motivul meu de a nu mă opri. Mereu am un “acolo”. Și, de cele mai multe ori, “acolo” e, de fapt, în mine. Just do it!”, a scris Mihai Morar pe pagina lui de facebook.

Ce afaceri mai are Mihai Morar

Mihai Morar este de 12 ani și realizator al matinalului de la Radio ZU. Împreună cu Daniel Buzdugan și Emma, el reușește să țină ascultătorii conectați la radio, astfel că emisiunea lor este de mult timp lider de audiență. Recent, el a lansat și un podcast, care se bucură de mare succes. Fain & Simplu a intrat și în trending Youtube cu interviul cu Adela Popescu.

Jurnalistul are și o afacere personală, o cafenea. A funcționat foarte bine, pentru că este foarte chic și primitoare, motiv pentru care a decis să deschidă și o a doua. Chiar dacă pandemia a cam dat planurile tuturor peste cap și a afectat enorm industria HORECA, Mihai Morar s-a menținut mereu pozitiv și iată că acum are numai motive de bucurie.

Realizatorul Radio ZU are 39 de ani și este căsătorit încă din 2006. Împreună cu soția lui are trei fetițe superbe.