Câți bani va încasa Zanni de acum, din Youtube? Suma s-a triplat de când a intrat în competiția Survivor România

25 feb. 2021
Câți bani va încasa Zanni de acum, din Youtube? Suma s-a triplat de când a intrat în competiția Survivor România
Zanni este unul dintre favoriții la câștigarea trofeului Survivor România

După despărțirea cu scandal de Mario Fresh și Lino Golden, Alex Velea și-a concentrat atenția asupra unui alt Golden Boy de la agenția sa de tinere talente, Zannidache Edmond. Tânărul, crescut în orfelinat i-a lăsat un mesaj pe Instagram, iar iubitul Antoniei l-a invitat la studio. Din acel moment, acesta a intrat în marea familie creată de Velea.

Zanni a fost intens promovat de protectorul său. Acesta a reușit să-l introducă și la Chefi la Cuțite, o emisiune de maximă audiență, tocmai pentru a-i crește notorietatea. Însă marele succes se înregistrează odată cu intrarea în competiția Survivor România. Reamintim că și Mario Fresh și Lino Golden au fost membri ai echipei Faimoșilor în trecut, însă ambii au obținut rezultate sportive modeste și au părăsit competiția prematur.

Nu același lucru se poate spune și despre Zanni, care a adus foarte multe puncte în concurs și este printre cei mai buni concurenți. Mai mult, acesta se bucură și de aprecierea publicului. Acesta a reușit în trecut chiar și să-l devanseze pe Jador, după ce fanii lui l-au votat în număr foarte mare.

Câți bani va încasa Zanni din Youtube, după ce s-a remarcat la Survivor România

Succesul său se vede și în numărul de abonați de pe Youtube, care s-a triplat de când Zanni a plecat în Republica Dominicană.  În decembrie 2020, acesta avea doar 5.700 de abonați noi, iar în ianuarie numărul deja a devenit triplu. Mai exact, aproape 18.500 de noi abonați au dat subscribe conformplatformei socialblade.com.

Cele 28 de videoclipuri pe care le-a postat pe canalul său au reușit să strângă peste 1,8 milioane de vizualiări, dintre care un milion s-au strâns numai în ultima lună. Suma pe care urmează să o încaseze tânărul pentru această performanță de pe Youtube ar fi de 2.500-3.000 de euro pe lună, conform CanCan.