Cu ce studii se laudă astăzi Adelina Pestrițu? La BAC a luat nota 3 la limba română. Ce sumă uriașă cere pentru o postare pe Instagram

21 ian. 2021
Cu ce studii se laudă astăzi Adelina Pestrițu? La BAC a luat nota 3 la limba română. Ce sumă uriașă cere pentru o postare pe Instagram
Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai în vogă vedete de pe Instagram și victima preferată a Oanei Zăvoranu, după Oana Roman. Aceasta reușește să trăiască foarte bine din imaginea ei, pe care și-a construit-o cu grijă, iar astăzi ajunge să încaseze chiar și peste 2.000 de euro pentru o singură postare pe rețelele de socializare, în care promovează diferite produse.

Deși nu i-a plăcut prea mult școala, Adelina Pestrițu se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Este căsătorită cu omul de afaceri Virgil Șteblea și au împreună o fetiță superbă. Cei doi formează un cuplu extrem de sudat și par foarte fericiți împreună.

Adelina Pestrițu a picat BAC-ul cu nota 3

Cel mai jenant subiect pentru Adelina Pestrițu este acela legat de examenul de bacalaureat. Aceasta l-a picat și nu oricum. Cu nota 3,6 la limba și literatura română.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea

”Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat. S-a întâmplat însă ca în acest an, am confundat subiectele, și, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeții». Am umplut patru pagini despre un subiect greșit. În acel an trei sferturi de țară a picat la română”, argumenta Adelina în toată presa în urmă cu câțiva ani.

Ce studii are acum Adelina Pestrițu?

O bună perioadă de timp, ea a avut contract și cu Kanal D pentru emisiunea D Paparazzi și mai apoi pentru Wowbiz, dar după aceste proiecte nu a mai revenit în televiziune. Ea se laudă că ar fi terminat Facultatea de Management, dar conform surselor voceabanilor.ro nu-și dăduse încă licența până în urmă cu ceva timp.

Așadar în cazul Adelinei Pestrițu pare să se aplice deviza inversă, atât de aplicabilă în România: Cine n-ar carte, are parte!”