Care este numărul de telefon al lui Jador? Manelistul este mai fericit ca oricând și vrea să împărtășească bucuria cu toată lumea

15 aug. 2021
Care este numărul de telefon al lui Jador? Manelistul este mai fericit ca oricând și vrea să împărtășească bucuria cu toată lumea
Foto: Instagram

Jador este mai fericit ca niciodată. Cariera acestuia continuă să se dezvolte și se bucură de o popularitate imensă. Tarifele și le-a crescut considerabil și momentan se bucură și de iubire. S-a împăcat cu Georgiana Elise, prima lui iubită serioasă și este dispus și să meargă la altar cu ea.

Dar până atunci, Jador vrea să arate cât mai bine și să fie admirat de cât mai multe femei. Acesta muncește din greu la sala de forță pentru a-și menține pătrățelele și nu ezită să se mândrească de fiecare dată cu ele. Mai nou, și-a perfecționat și zâmbetul.

Care este numărul de telefon al lui Jador?

„O nebuna o furtuna de femeie ca nu știu ce-mi face! @dr_ahmad_jbara ms de zâmbetul asta❤️”, a postat Jador pe Instagram care pare că și-a albit foarte mult dinții sau și-a pus fațete dentare.

Fanele au luat cu asalt pagina lui și tot mai multe i-au cerut numărul de telefon. Acesta este oarecum public, însă doar pentru evenimente. Așadar cine vrea să discute cu celebrul manelistul pentru a-l invita să-i cânte la o nuntă, boteza sau petrecere trebuie să-l sune pe Mădălin la +40 (722) 304 862.

De altfel, numărul este public pe pagina lui de Instagram. Însă rugămintea manelistului este să nu sunați dacă nu sunteți cu adevărat interesați pentru că apelurile nu vor fi luate în seamă altfel.

Jador a semnat cu Antena 1

Jador a fost concurent la Survivor România și spera să câștige marele premiu acolo. Din păcate, acesta a avut o problemă medicală la genunchi și a părăsit concursul prematur. Acum este gata să devină campion la Splash! Vedete la apă, noua emisiune de la Antena 1, cu care producătorii speră să rupă audiențele.

Și Gabriela Cristea, Alina Pușcaș, Andreea Antonescu sau Otilia Billionera fac parte dintre concurenții acestui show, care reunește parcă toate vedeteșe care au fost recent pe la Kanal D și PRO TV.