Ce face Gabriela Cristea pentru bani la 46 de ani. Mulți au condamnat-o pentru decizia ei controversată

13 aug. 2021
Ce face Gabriela Cristea pentru bani la 46 de ani. Mulți au condamnat-o pentru decizia ei controversată

Gabriela Cristea a cunoscut o ascensiune fulminantă, după ce a devenit prezentatoarea reality show-ului de la Kanal D, Noră pentru mama. Apoi aceasta nu s-a mai înțeles cu producătorii emisiunii pentru că a cerut mai mulți bani și a fost înlocuită de Mirela Vaida, care între timp a devenit mai populară decât ea.

Astfel că Gabriela Cristea a trebuit să se mulțumească cu contracte mai slabe în trustul Intact. Și dacă la Antena 1 salariile sunt destul de atrăgătoare, ei bine la Antena Stars lucrurile nu stau deloc așa. Iar ea a primit doar job-uri la Antena Stars, deși a încercat mereu să vireze către postul cu audiență mai mare.

Gabriela Cristea a acceptat o provocare foarte grea

Dar nu i-a ieșit. Până acum, când a acceptat provocarea denumită Splash! Vedeta la apă. Antena 1 a reluat o emisiune mai veche și speră să dea lovitura cu această producție, mai ales că a adunat vedete de pe la toate posturile. Adică cei care s-au bucurat de mult succes în reality show-urile de la PRO TV și Kanal D se vor regăsi acum printre concurenții care vor sări în apă și vor primi note de la un juriu format din Nea Marin, Iulia Albu și Jean de la Craiova.

La 46 de ani, Gabriela Cristea învață să sară în apă, iar pentru asta s-a dus la Bacău fără soțul său Tavi Clonda și fără cele două fetițe. Acolo au loc celebrele antrenamente.

Fanele condamnă decizia Gabrielei Cristea

„Bună, dragilor. Sunt în camera de hotel, la Bacău pentru că așa cum mulți ați intuit DA, sunt la Splash și o să mă vedeți pe Antena 1 începând cu 13 august. Bine, atunci începe show-ul, pe mine o să mă vedeți puțin mai târziu. A fost o primă noapte pe care am petrecut-o aici, la Bacău, destul de ciudată pentru că după multă vreme am dormit la hotel singură. Nu am fost nici cu fetele, nici cu Tavi„, a anunțat vedeta într-un story pe Instagram.

O parte dintre fanele Gabrielei Cristea nu au privit cu ochi buni faptul că aceasta va face parte din acest show. Multe doamne și domnișoare au spus că nu li se pare normal ca vedeta să plece departe de acasă și nici să facă orice pentru a rămâne în prim plan și a primi cât mai mulți bani. Dar până acum, lucrurile par să meargă bine pentru soția lui Tavi Clonda, care speră să primească în viitor o emisiune la Antena 1.