ANAF a scos la vânzare zeci de mașini confiscate la prețuri de nimic. O Toyota Yaris costă 3.100 lei. Lista completă

07 mart. 2021
ANAF a scos la vânzare zeci de mașini confiscate la prețuri de nimic. O Toyota Yaris costă 3.100 lei. Lista completă
Mașină electrică

Vești bune pentru cei care doresc să-și achiziționeze o mașină ieftină în această perioadă. ANAF a scos din nou la vânzare, prin licitație, zeci de mașini. Prețurile de pornire sunt foarte mici și accesibile oricui. De exemplu, pentru o Toyota Yaris din anul 2005 se cer 3.100 lei. Mașina se află în stare bună și se află la Iași momentan.

Lista autoturismelor la prețuri de nimic este una foarte lungă. Cei interesați pot cere informații suplimentare celor de la Autoritatea Fiscală. Cele mai multe mașini scoase la vânzare sunt Dacia Logan, iar prețurile variază în funcție de starea mașinii, anul de fabricație, numărul de kilometri parcurși, dar și alte detalii tehnice.

O Dacia Logan poate fi cumpărată de la ANAF cu un preț minim de 1.850 lei și poate ajunge până la 15.415, pentru un model cu multe îmbunătățiri, cu an de fabricație 2014.

Cele mai scumpe mașini scoase la vânzare de ANAF

Cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare este un Renault Megane fabricat în anul 2017, care se află în Hunedoara și care are termen limită 17 martie. Prețul se ridică la 32.789 lei.

Un cost record este cel al unui Jeep Grand Cherokee, care se ridică la 61.000 lei, însă este considerat un chilipir ținând cont că în comerț acesta este foarte scump. De altfel, toate mașinile scoase de vânzare de ANAF au prețuri de pornire foarte scăzute, iar cei care reușesc să intre la licitație au mare șansă de a prinde o ofertă foarte bună.