Pleacă Diana Șoșoacă din România? Ce ofertă de job ar fi primit actuala senatoarea AUR din afara țării

20 ian. 2021
Pleacă Diana Șoșoacă din România? Ce ofertă de job ar fi primit actuala senatoarea AUR din afara țării
Diana Șoșoacă este senator AUR și o mare activistă contra restricțiilor impuse în pandemie. Sursă Foto: Libertatea

Diana Șoșoacă este fără doar și poate una dintre cele mai active prezențe pe scena politică. Aceasta s-a remarcat, înca de dinainte de a deveni senator AUR, fiind una dintre cele mai vocale activiste de la protestele anti-mască. Odată ajunsă în Parlament, ea a devenit preferata posturilor de televiziune întrucât scandalul vine la pachet cu audiența, iar Diana Șoșoacă provoacă permanent mult zgomot.

Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, aceasta a dezvăluit că este jumătate macedonenancă, de altfel numele ei de fată, fiina Iovanovici. Mama sa este de profesie medic și recunoscută pentru discursurile sale legate de zonele ezoterice din România.

”Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin”, i-a spus Șoșoacă lui Ion Cristoiu.

Diana Șoșoacă, la un pas să accepte un job în afara țării

Aceasta a povestit că era pe punctul să plece din România și să se angajeze în cadrul Ministerului Justiției din Canada, dar patrioată fiind, spune ea, s-a întors acasă de dor.

Am stat în Canada o lună şi jumătate. Chiar am avut posibilitatea să mă angajez la Ministerul Justiţiei de acolo, însă n-am putut. Am venit acasă de de dor. Nu am fost niciodată în Rusia. Mi-ar fi plăcut să merg să vizitez palatele, dar uite că nu a fost să fie. N-am nicio legătură cu Rusia. În Canada am fost la prietena mea.

Au fost nişte posibilităţi, dar le-am refuzat. Chiar lucram atunci în Departamentul de Comerţ Exterior, unde fusese schimbarea aceea, când câştigase PDL-ul. Eu eram pe cabinetul ministrului. Şi am plecat un timp pentru că erau acele discuţii cine rămâne, cine nu rămâne.

Eu oricum aveam profesia mea de avocat, nu mă interesa. Nu am vrut să particip la acele discuţii interminabile şi mi-am luat un concediu fără plată şi am plecat o lună şi jumătate la prietena mea în Canada”, a povestit Șoșoacă, conform Antena 3.