Ana Porgras vine cu acuzații extrem de grave la adresa Kanal D. Ce spune aceasta că s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România

14 aug. 2021
Ana Porgras vine cu acuzații extrem de grave la adresa Kanal D. Ce spune aceasta că s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România
Ana Porgras și Zanni la Survivor România

Ana Porgras nu crede că participarea ei în emisiunea Survivor România i-a adus vreun avantaj. Mai mult decât atât, ea susține că lucrurile au stat mai degrabă invers. Mai exact că cei de la Kanal D au profitat de imaginea ei de fostă campioană mondială la gimnastică.

Și totuși nimeni nu-și mai amintea de ea. De altfel cariera ei sportivă a fost foarte scurtă. Nu a bifat nici măcar o prezență la Jocurile Olimpice. Lipsită de ambiție, s-a retras din echipă la 18 ani, chiar înainte de marele concurs la care visează toți sportivii. Pentru că beneficia deja de rentă viageră, a ales să plece la mare cu un bărbat și să lase gimnastica.

Ana Porgras a vrut să se folosească de Zanni pentru a deveni vedetă

Apoi a ajuns manichiuristă la Brașov și pentru că un jurnalist i-a scris povestea a ajuns din nou în atenția televiziunilor. Așa a ajuns să fie invitată la Survivor România, o emisiune care i-a adus enorm de multă popularitate.

Și pentru că i-a plăcut să fie vedetă, a vrut să se lipească de Zanni pentru a câștiga și mai mult bonus da imagine. Acesta a aflat, însă chiar în ziua în care a câștigat finala că Ana Porgras l-a mințit că este îndrăgostit de el și că ea vorbea cu un alt bărbat căruia îi spunea că face totul de show.

La început, Zanni nu a vrut să dezvăluie ce a aflat, dar recent el a povestit totul.

„A venit Sebi la mine: „Mi-a spus cineva să ai grijă cu Ana”. I-am zis că nu vreau să judec un om din ce aud, poate la viața ei a făcut ce a spus el, dar ne mai schimbăm în viață. Ana era super absentă în seara aia, nu era in apele ei, se certa cu cineva pe telefon și tot părăsea grupul, se ducea să vorbească.

Lipsea o oră, se întorcea. A venit și spunea că mă iubește, că i-a fost dor de mine și ea dispărea cu jumătățile de oră. O simțeam că nu e ok deloc. Ea a venit cu încă un telefon, să mi-l dea mie. Ea de fapt mi-a adus alt telefon ca să nu îi cer eu ei telefonul pentru că ea vorbea cu cineva. Ce vorbea ea, nu era problema mea.

„Susținea că mă iubește”

Era problema doar că ea susținea că mă iubește și vorbea cu alți gagii pe telefon. Într-adevăr, era o problemă, dar nu de gelozie. (…) În cameră mi-a dat telefonul și m-a băgat ea pe Instagram, să se asigure că intru pe Instagram. Mă analiza și am direct cu tupeu, că am vrut să mă asigur de ceea ce simțeam”, a spus Zanni, care a dat toate detaliile.

„Pe WhatsApp primul mesaj: „Iubi, te rog răspunde”. Îi scria romane, ăla se supăra. Ăla trăia o gelozie că „stai cu ăla”, o înjura ăla și ea îi zicea „Hai, mă iubi, că mai stau și eu puțin cu el de show, să mai apar și eu pe la televizor. Nu știi că lucrurile se fac de show?!” Și când am citit asta, nu îmi venea să cred că este adevărat. M-am uitat la ea, a văzut că sunt pe WhatsApp, mi-a luat telefonu, a înghițit în sec și se făcea că plouă. Și i-am zis „Mă, Ano, știi că mereu am fost în mintea mea, puteai să îmi spui, că nu te judecam”. Și m-am dus în baie să mă spăl pe față și când am ieșit, în două secunde a ieșit deja din cameră și nu am mai vorbit”, a fost mărturisitrea câștigătorului Survivor România 2021.

Replica Anei Porgas, la care a și primit răspuns de la Zanni

Pusă la zid de fani, Ana Porgas a încercat să se apare arătând că ea este o adevărată campioană, care chiar a făcut ceva în viață și că televiziunile promovează numai oameni de nimic. Ea a postat pe Instagram o fotografie din 2010 cu ea pe podium, luând medalia de aur la bârnă la Campionatele Mondiale.

„Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României. Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit!

Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

„Nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic”

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment!
Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fosta aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.

Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași!

Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, a scris Ana Porgras pe contul ei de Instagram.

În replică, fostul ei bun prieten, i-a mai dat o lovitură.

„Aud tot. Ignor aproape tot. Aproape ca m-am descurcat.”, a scris Zanni tot pe Instagram.