Dezvăluirile care-l distrug pe Zanni de la Survivor România. Concurenta pe care a vrut să o sărute. Nu este Ana Porgras

27 mai 2021
Dezvăluirile care-l distrug pe Zanni de la Survivor România. Concurenta pe care a vrut să o sărute. Nu este Ana Porgras
Zanni este unul dintre favoriții la câștigarea trofeului Survivor România

Zanni este favorit la marele premiu de 50.000 de euro și la trofeul Survivor România. Acesta a primit cele mai multe voturi de la telespectatori și după ce Jador a fost eliminat din motive medicale, mulți spun că el va câștiga. În acest context, noi dezvăluiri sunt scoase la lumină pentru a-i șifona imaginea.

Roxana Ghiță, deși pozează într-o fată inocentă, în realitate aceasta a avut grijă să arunce săgeți otrăvite către mulți dintre colegii rămași în competiție. Nu doar Sorin a fost pus la zid de Războinica de la Survivor România, ci și Zanni. Însă în cazul acestuia din urmă, totul a fost făcut cu mai mult tact.

Acuzații grave la adresa lui Zanni

Deși toată lumea știa că Zanni are sentimente pentru Ana Porgras și că plecarea acesteia de la Survivor România l-a afectat foarte tare, acum Roxana Ghiță scoate la suprafață informații despre care nu a vrut să vorbească deloc până acum.

Într-un podcast în care a fost invitata lui Jador, aceasta a povestit că Zanni a dorit să o sărute. Discuția a fost provocată de manelist, care nu l-a avut niciodată la suflet pe colegul lui Faimos, rămas favorit acum în competiție.

Dialogul dintre cei doi îl pune pe Zanni într-o lumină proastă, iar o altă persoană care va avea de suferit din cauza dezvăluirilor este Ana Porgras, căreia nu i-au picat bine spusele Roxanei Ghiță.

Jador a fost concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

Dialogul dintre Jador și Roxana Ghiță

Jador: Lumea știe că tu te-ai pupat cu Zanni?

Roxana Ghiță: Nu m-am pupat cu Zanni.

Jador: El așa a zis.

Roxana Ghiță: Pot să vă explic ce s-a întâmplat. Eram la hotel și mi-a zis hai să ne plimbăm.

Jador: El mi-a zis că a venit la tine și te-a luat în brațe. Și ți-a zis: Eu vreau. Tu vrei?

Roxana Ghiță: A, păi da, a zis și asta.

Jador: Ce șmecher e Zanni. E șeful meu.

Roxana Ghiță: După aia a zis să mergem să ne plimbăm și după ce am mâncat…of, dar nu vreau să zic chestia asta. Știi care e faza? O să-l pună pe el într-o lumină proastă, serios.

Jador: A vrut să facă ceva cu tine și tu nu ai vrut?

Roxana Ghiță: A încercat cam mult.

Jador: A insistat mai mult decât ar fi trebuit? Și de ce nu ai….?

Roxana Ghiță: Păi nu faci orice cu orice băiat, nu? Nu am mai deschis subiectul ăsta Zanni cu nimeni. Acum știe toată lumea.