Alex Velea, enervat la culme de Culiță Sterp. Manelistul a vrut să se căsătorească cu Antonia. Detalii neștiute până acum

12 aug. 2021
Alex Velea, enervat la culme de Culiță Sterp. Manelistul a vrut să se căsătorească cu Antonia. Detalii neștiute până acum
Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp este acum îndrăgostit la maxim de cea care-i va deveni soție în cel mai scurt timp, Daniela Iliescu. Cea de-a doua soție, pentru că prima a fost Carmen de la Sălciua, iar divorțul de ea i-a și adus celebritatea.

De data aceasta, manelistul promite că s-a făcut bărbat de casă și de când iubita lui a născut, acesta este mai fericit ca niciodată și nu ezită să le arate tuturor acest lucru. În trecut, însă Culiță Sterp era un bărbat care nu prea reușea să rămână fidel. Și era și greu cu numărul mare de admiratoare pe urmele lui.

Culiță Sterp și-ar fi dorit o noapte cu Antonia

De altfel, acesta a și povestit într-un interviu că a fost cerut în căsătorie de foarte multe ori până acum, uneori chiar de femei care avea alături de ele și soții.

Acum Culiță Sterp vrea să lase în urmă acel trecut, dar iată că unele detalii ajung abia acum în atenția publicului. În urmă cu mai mult timp, el a fost invitat la Teo Show și a fost provocat să aleagă cu ce vedetă și-ar dori să petreacă o noapte.

El a avut de ales între Vika Blochina, Kim Kardashian, Mădălina Ghenea, Daniela Crudu, Ioana Filimon, Antonia, Ana Lesko și multe altele, dar numele rostit a fost Antonia.

Alex Velea, enervat la culme

„Fără nicio supărare, cea mai frumoasă este Antonia. Alex, dacă vezi chestia asta, eu doar îi fac un compliment. Am văzut că Alex mi-a dat block pe Instagram, poate e din greșeală, eu n-am nimic. Iar îmi dă block Alex, dar dacă era singură o luam de soție”, a spus Culiță Sterp la acel moment.

De altfel, Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și a intrat chiar și în topuri internaționale de beauty. Aceasta este într-o relație stabilă cu Alex Velea, de mai bine de opt ani și are cu acesta doi băieți. Cei doi au anunțat și că se vor căsători în sfârșit legal în perioada următoare.

Antonia a mai fost căsătorit cu Vincenzo Castellano și are cu acesta o fiica, pe Maya. Artista spune mereu că îi este foarte dor de micuța ei pentru că aceasta locuiește în Italia cu bunicii paterni.