Alex Velea a dezvăluit ce problemă de sănătate are Antonia. Este legat de grupa ei de sânge

25 aug. 2021
Alex Velea a dezvăluit ce problemă de sănătate are Antonia. Este legat de grupa ei de sânge
Alex Velea și Antonia. Sursa foto: Facebook

Unul dintre cele mai admirate cupluri din România, Alex Velea și Antonia, formează, de asemenea, o familie perfectă alături de cei trei copii. Sunt părinți fericiți a doi băieței, Akim și Dominic, dar și de o fiică, Maya, pe care Antonia o are din mariajul anterior cu Vicenzo Castellano. Chiar dacă lumea lor pare perfectă, există însă și probleme, iar Alex Velea a dat detalii despre starea de sănătate a Antoniei.

Copilul ar avea de suferit

Alex Velea a dezvăluit într-o emisiune tv ce probleme de sănătate are Antonia, în contextul în care mulți s-au întrebat dacă cei doi se gândesc la un al patrulea copil. Artistul a spus că partenera sa de viață are anumite probleme care ar putea pune în pericol sănătatea unui viitor bebeluș. Din această cauză, cuplul s-a decis că nu este bine să riște.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii … e ok”, a declarat Velea într-o emisiune la TV, potrivit Cancan.

Artistul a vorbit recent și despre fiica Antoniei din mariajul cu Vicenzo Castellano și a făcut dezvăluiri emoționante. În primul rând el a spus că o vede ca pe copilul lui și, de asemenea, ceilalți doi frați, Dominic și Akim se înțeleg de minune cu aceasta, având o relație foarte apropiat.

Abia așteptam să o vedem

„Nu o văzusem de 6 luni, pentru că noi am plecat din Italia fix cu carantina. Abia așteptam să mergem să o vedem pe Maya. Băieții mereu vorbesc de ea. Nu există cazuri în care să nu amintească de sora lor. Toți abia așteptam să o vedem. O simt ca pe copilul meu și mi-am dorit mult ca și ea să mă accepte ca pe un prieten mai mare”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

De asemenea, el a spus că este fericit că Maya l-a acceptat în viața ei și că toate cele legate de divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano s-a terminat, după ce fostul cuplu a „ajuns la un numitor comun”.

„Sunt fericit că avem genul ăsta de relație și că m-a acceptat în viața ei, iar lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie într-o familie. Am făcut față cu brio și sunt mulțumit de asta. De acum încolo o să mergem și noi, o să vină și ea aici. Gata, a terminat cu divorțul și au ajuns la un numitor comun”, a adăugat artistul.