Plângere penală împotriva Antoniei și a lui Alex Velea. Cei doi riscă o pedeapsă cruntă. De ce sunt acuzați

19 aug. 2021
Plângere penală împotriva Antoniei și a lui Alex Velea. Cei doi riscă o pedeapsă cruntă. De ce sunt acuzați
Alex Velea și Antonia

Nu se mai termină problemele pentru Antonia și Alex Velea. După ce au intrat în conflict cu Cătălin Măruță, iar apoi Fulgy, fiul Clejanilor i-a implicat în scandalul lor, acum se confruntă cu acuzații de hărțuire din partea unor tinere, pe nume Francesca și Carmen.

Cele două au povestit inițial pentru publicația CanCan ce s-a întâmplat, iar acum au venit cu noi dezvăluiri pentru Vice.com. Acestea susțin că au fost agresate de Antonia și Alex Velea la o petrecere, care ar fi avut loc la Romexpo și care ar fi fost organizată de Global Records, casa de discuri care o reprezintă pe celebra artistă.

Carmen și Francesca spun că nu sunt persoane publice și că nu trăiesc din imagine. Cele două susțin că nu au făcut publică povestea pentru faimă, ci pentru că vor să dea un semnal de alarmă.

O poveste ca-n filme

Carmen a povestit pentru Vice.com că a venit la petrecerea împreună cu prietena ei, la invitația unei cunoștințe. La un moment dat au apărut și Antonia și Alex Velea, care ar fi făcut pe parcursul serii mai multe comentarii răutăcioase la adresa lor.

Cât stăteam cu Franci la masă a venit sărbătoritul să ne cheme la un shot. Franci a refuzat, eu m-am dus cu el la bar. Între timp am văzut cum Antonia s-a apropiat de Franci, care era singură la masă, și cum Velea se bagă și el. Îi făceau fel de fel de semne cu mâinile în zona gurii. Nu părea caterincă și nu părea că vor s-o invite la dans. Dar am zis că n-are cum să se întâmple ceva nasol. Când m-am uitat spre Francesca a doua oară, am văzut că deja s-a ridicat de pe scaun și se ștergea pe frunte, în timp ce Velea era foarte aproape de ea. M-am dus glonț acolo.”, a povestit aceasta pentru Vice.com.

Carmen a continuat cu detaliile și a spus că imediat după această scenă, Francesca a sunat la 112 și a depus plângere. Va urma audierea martorilor și nu se știe cum vor ieși din poveste cei doi artiști celebri, care au anunțat recent că se vor căsători, după o relație de mai bine de opt ani.

Susține că Antonia s-a supărat că nu a băgat-o în seamă

Carmen spune că o cunoștea pe Antonia de mai mulți ani pentru că împart aceșași anturaj. Deși au făcut cunoștință, nu au vorbit prea mult pe parcursul timpului. Când ea a ajuns la masa unde era Francesca, artista i-ar fi reproșat că nu a băgat-o în seamă.

„M-a întrebat dacă «mă fut în cur cu n*gri pe bani». Îmi vorbea pe un ton zeflemitor, mă îngâna și îmi imita gestica. Mă tot întreba ce meserie am, că «știe ea». Discuția, pe cât de penibilă, pe atât era și lipsită de cursivitate și tot venea Alex Velea și se băga între noi, în timp ce-i spunea Antoniei: «Fute-i o flegmă-n gură!». Dacă nu mă înșel, la un moment dat, a venit unul dintre băieții cu care era să-l ia deoparte, pentru că devenise extrem de agresiv, cel puțin verbal”, a mai povestit Carmen, care susțin că au fost și alți martori la eveniment, dar care au preferat să tacă.

Ea a fost întrebată dacă există imagini cu aceste scene prezentate, însă răspunsul a fost neconvingător. Spune că este de datoria Poliției să găsească filmările pentru că ele nu au nimic în telefon, fiind șocate de ceea ce s-a întâmplat nu s-au gândit să și filmeze.

Răspunsul Antoniei și al lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea au avut și ei o reacție pe acest subiect. Ei au anunțat că le vor da în judecată pe cele două fete, care i-au calomniat, mai ales că susțin ei, nimic din ce au povestit ele nu ar fi adevărat.

„Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări este din ce în ce mai agresiv, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate”, au transmis cei doi artiști.