Alex Bodi vrea 200.000 de euro de la Bianca Drăgușanu. Aceasta ar fi mințit în fața procurorilor DIICOT

13 mart. 2021
Alex Bodi vrea 200.000 de euro de la Bianca Drăgușanu. Aceasta ar fi mințit în fața procurorilor DIICOT
Bianca Drăgușanu, alături de fostul ei soț, Alex Bodi

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat, după o căsnicie scurtă, dar zbuciumată. Vedeta și-a acuzat soțul de violență domestică, dar ulterior s-a împăcat cu acesta. Despărțirea finală s-a petrecut în urmă cu câteva luni, când afaceristul a și fost arestat într-un dosar al DIICOT, în care este acuzat de proxenetism și spălare de bani.

Martoră ar fi fost și Bianca Drăgușanu, care ar fi spus în fața procurorilor că fostul său soț a comis numeroase infracțiuni ce includ saci cu bani, fete aduse pentru prostituție și lingouri de aur. Imediat cum a aflat despre toate acestea, Bodi a dat-o în judecată pentru mărturie mincinoasă și îi cere daune de 200.000 de euro.

Ce acuzații i-a adus Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi

„Că domnul Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că domnul. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, domnul Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, a fost replica avocatului Cătălin Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.

Totuși trebuie menționat că de când l-a cunoscut pe Bodi, fosta blondă a lui Bote a devenit milionară în euro. Aceasta și-a cumpărat mașini de lux, apartamente, haine extrem de scumpe și a mers în vacanțele cele mai luxoase. Totul a costat sute de mii de euro, bani pe care ea i-a achitat în doar câteva luni. Vedeta pretinde că a câștigat toți acești bani din afacerile ei cu haine, însă este foarte greu de crezut acest lucru.

Ce spune Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu

Este posibil ca și Bianca să fi fost părtașă la o parte din infracțiunile de care își acuză acum fostul soț, dar să fie martor protejat. Adică să fi semnat un acord de recunoaștere a vinovăției și procurorii să-i fi promis libertatea în schimbul unor informații extrem de prețioase despre Alex Bodi.

Acesta riscă ani buni de închisoare și momentan dosarul său pare unul foarte puternic. Întrebat dacă mai există vreo șansă de împăcare cu fosta soție, acesta a replicat: „Doamne fereşte, mai bine mă înjuraţi de mamă”

Bianca Dăgușanu are acum o relație complicată, așa cum îi place ei, cu Gabi Bădălău. Acesta se află în proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu, care îi aduce numeroase acuzații fiului actualului vicepreședinte al Curții de Conturi. Și aceasta a depus o plângere la DIICOT împotriva soțului său pentru trafic de droguri.