Ce salariu are Anca Serea la Prima Tv și cum a ajuns în televiziune. Soția lui Adi Sînă are altă meserie la bază

14 feb. 2021
Ce salariu are Anca Serea la Prima Tv și cum a ajuns în televiziune. Soția lui Adi Sînă are altă meserie la bază
Anca Serea

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Este o mamă devotată a șase copii, iar pe lângă asta, a ales și o mare provocare în domeniul televiziunii, prezentând știrile din sport de la Prima Tv.

Chiar dacă pandemia le-a afectat veniturile, în special pe cele ale lui Adi Sînă, care nu a mai ținut concerte, cei doi soți se descurcă bine la capitolul finanțe și și-au strâns din timp bani. Acesta este probabil și motivul pentru care Anca Serea nu a cerut un salariu prea mare de la Prima Tv.

Ce salariu are Anca Serea la Prima Tv

Surse au declarat pentru stiridirecte.ro că Anca Serea încasează lunar un salariu simbolic la Prima Tv. Este vorba despre suma de 1.000 de euro, sau, cu alte cuvinte, aproape 5.000 de lei lunar.

Spre deosebire de alte prezentatoare de televiziune, salariul Ancăi Serea este unul extrem de mic, motiv pentru care, cel mai probabil, vedeta a acceptat propunerea de dragul meseriei și nicidecum din cauza salariului generos.

Chiar ea mărturisea în urmă cu ceva timp că se bucură de acest job și de asemenea, adoră munca de redacție.

“Mă bucur că am şansa de a lucra într-un domeniu care mi-a placut dintotdeauna. Am simţit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinata de tot ce ţine de munca în redacţie, nu doar de pupitrul ştirilor şi îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport”, spune Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sînă

Cum a ajuns în televiziune

Anca Serea a ales televiziunea, chiar dacă nu câștigă foarte bine din acest domeniu. De asemenea, vedeta are la bază alte studii și nicidecum în domeniu media sau al jurnalistului. Ea a absolvit Facultatea de Management, însă visul ei era altul.

Soția lui Adi Sînă mărturisea în trecut că a fost atrasă de micicle ecrane încă din perioada studenției, motiv pentru care, în timp, a și reușit ce și-a propus.

Pe lângă cariera din televiziune, Anca Serea a fost și un model de succes. Ea s-a făcut remarcată după ce a câştigat concursul Elite Model Look.

Dincolo de modeling și de management, televiziunea a fost visul cel mare, motiv pentru care vedeta s-a reîntors pe micile ecrane pentru o sumă destul de modestă, de dragul pasiunii.