Acuzații grave! Câți bani ar cere Gina Pistol pentru a arăta publicului chipul micuței Josephine

13 aug. 2021
Acuzații grave! Câți bani ar cere Gina Pistol pentru a arăta publicului chipul micuței Josephine

Smiley și Gina Pistol au fost de acord în privința faptului că nu vor publica pe rețelele de socializare imagini în care vor arăta chipul fiicei lor, până Josephine. Există însă voci, răutăcioase sau nu, care spun că celebrul cuplu așteaptă doar o ofertă tentantă pentru a accepta o ședință foto.

Cu toate că Smiley a spus că nu vor apărea imagini cu chipul fiicei sale și Gina Pistol a fost și ea de acord cu decizia iubitului ei, aceasta postează periodic fotografii cu fetița, chiar dacă nu-i arată fața. În mare măsură, aceste fotografii sunt campanii publicitare la diferite produse pentru bebeluși.

Surpriza a venit ceva mai recent când Gina Pistol a postat pe InstaStory zâmbetul micuței Josephine. Înainte să o arate curioșilor, ea a mărturisit că de când a devenit mamă îi este foarte dor de ea. Dar că asta nu înseamnă că nu este foarte fericită și recunoscătoare că are un copil, transmite VoxBiz.ro.

Există însă vedete din România care spun că lucrurile de fapt stau puțin altfel. De exemplu, Oana Zăvoranu este de părere că celebrul cuplu nu va arăta chipul fetiței decât pentru o ofertă financiară consistentă. Ea spune că doar atunci când se va întâmpla acest lucru, Smiley și Gina vor accepta o ședință foto cu micuța.

Ce sumă ar aștepta de fapt Smiley și Gina Pistol

„Așteaptă să vină poate o revistă generoasă, vreo televiziune și în momentul în care va fi destul de generoasă suma, ce credeți? Minune, surpriză, ei o vor arăta pe cea mică, pentru că … la cerere o s-o bage, la cererea voastră pentru că ne-ați scris foarte mulți, că sunteți curioși să vedeți dacă seamănă cu mine sau cu Omul, Smiley Omul, ne-am hotărât să o arătăm”, a spus Oana Zăvoranu.

În tot acest timp, în Statele Unite, revistele glossy se înghesuie cu oferte de neimaginat pentru o ședință foto mult așteptată de fanii vedetelor. Nu putem însă compara bugetele cu cele din România. În acest caz este greu de crezut că vreo publicație românească va oferi cuplului pentru a arăta chipul micuței Josephine suma de peste 50.000 de euro, cât s-a vehiculat pe rețelele de socializare.

Chiar dacă acest lucru se va întâmpla sau nu, Gina Pistol continuă să câștige bani frumoși din postările pe Instagram. Aceasta ar câștiga lunar peste 10.000 de euro din contractele de publicitate pentru care trebuie să posteze doar câteva poze pe contul ei de socializare. De altfel, tariful ei ar fi crescut simțitor după oficializarea relației cu Smiley și după ce a ajuns să prezinte două dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România, Asia Express și Chefi la Cuțite.