EXCLUSIV. Suma imensă pe care o cere Gina Pistol pentru a veni la un eveniment. Ce tarif are pentru a prezenta o nuntă

16 aug. 2021
EXCLUSIV. Suma imensă pe care o cere Gina Pistol pentru a veni la un eveniment. Ce tarif are pentru a prezenta o nuntă

De când relația cu Smiley a devenit oficială și asumată, Gina Pistol a devenit una dintre cel mai bine plătite vedete din România, când vine vorba despre evenimente. Dacă în trecut aceasta cerea între 500 și 800 de euro pentru a prezenta o nuntă, ei bine acum lucrurile s-au schimbat mult.

În primul rând, Gina Pistol nu mai acceptă prea ușor contracte de acest tip, iar dacă o face își negociază la sânge contractele. Potrivit surselor voceabanilor.ro, aceasta ar cere până la 2.000 de euro pentru a prezenta un eveniment sau o nuntă. Și de asemenea are și condiții suplimentare, ca orice divă care se respectă.

Câți bani cere Gina Pistol pentru o postare pe Instagram

Gina Pistol este foarte populară și pe rețelele de socializare, tocmai de aceea companiile o aleg foarte des pentru ca aceasta să le promoveze produsele. Iar în ultima perioadă, contul ei s-a umplut de fotografii în care apre și micuța Josephine, dar fără a i se vedea chipul, pentru că vedeta face reclamă la produse pentru bebeluși.

Ultima reclamă la Pampers i-a atras și criticile fanilor, care consideră că-și folosește chiar și propriul copil pentru a face bani. Conform surselor VoceaBanilor.ro, Gina Pistol ar avea un tarif cuprins între 1.000 de euro și 3.000 de euro pentru fiecare postare promoțională pe contul ei de pe Instagram.

Gina Pistol face reclamă pe Instgram la Pampers

Cum face Gina Pistol reclamă la Pampers

„“Meseria” de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău. Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților, de aceea este momentul să lucrăm împreună pentru a le oferi o dezvoltare armonioasă și o lume mai bună. Privind lumea prin ochii lor, le putem înțelege mai bine nevoile, ideile, dorințele. Iar asta începe cu cele mai mici detalii. Pentru a-i oferi micuței mele cea mai bună îngrijire am ales Pampers Premium Care. Alături de Pampers contribuim la aceeași misiune care ne unește pe toți- aceea de a face lumea un loc mai bun pentru copiii noștri. @pampers_romania”, este textul promoțional pentru Pampers de pe contul Ginei Pistol, în care apare împreună cu micuța Josephine, conform voxbiz.ro.