Vlad Voiculescu, dezlănțuit. Șterge pe jos cu Klaus Iohannis. Ce a spus despre președintele României

05 sept. 2021
Vlad Voiculescu, dezlănțuit. Șterge pe jos cu Klaus Iohannis. Ce a spus despre președintele României
Vlad Voiculescu a renunțat la mandatul de viceprimar și este noul ministru al Sănătății în Guvernul Cîțu

Vlad Voiculescu nu a reușit nici acum să treacă peste demiterea lui din fruntea ministerului Sănătății. Încă de la acel moment, acesta nu-și găsește liniștea și pune presiune ca USR-PLUS să se retragă de la guvernare.

Vlad Voiculescu este foarte agitat în ultima perioadă. Cei din USR nu vor să renunțe la portofoliile pe care le dețin, în timp ce politicienii din PLUS ar dori să treacă în opoziție. În acest moment, se negociază votul pentru o moțiune de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, dar cei de la PSD joacă tare și vor să puncteze electoral.

Vlad Voiculescu șterge pe jos cu Klaus Iohannis

Vlad Voiculescu este mai vocal ca oricând, însă doar pe facebook. Pentru că atunci când se afla în fruntea ministerului Sănătății, el era destul de tăcut. Acum a ajuns să-l atace chiar pe președintele Klaus Iohannis, cu care a șters pe jos.

”Dacă mai era încă neclar pentru cineva: Iohannis a dat o nouă șansă PSD.”, a scris Vlad Voiculescu pe facebook.

Acesta face referire la declarațiile lui Klaus Iohannis, din campania electorală, în care președintele spunea că nu trebuie să se dea o nouă șansă celor de la PSD.

Gabriela Firea îi îngroapă pe cei de la USR-PLUS

„Nu particip la mascarade! Nu voi fi niciodată la remorca incompetenților! Ce înțelegeri să fac cu cei care patronează dezastrul din București și din marile orașe? Pentru mine și sute de mii de bucureșteni, USR-Plus și Orban înseamnă Nicușor și Clotilde!”, a transmis Gabriela Firea pe pagina de facebook a PSD.

„Adică, dublarea și urmează triplarea prețului la transportul public, eliminarea subvenției pentru agentul termic – deci facturi uriașe -, gunoaie, șobolani, țânțari, mirosuri pestilențiale, lăsarea spitalelor fără finanțare, lipsa de pregătire a școlilor pentru noul an de învățământ, abandonarea șantierelor pentru construirea de poduri, pasaje, supralărgiri, tăierea plăților de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, blocarea tuturor investițiilor din Capitală, șomaj, lovituri succesive date mediului de afaceri!

Cu cine sa mă aliez? Mofturile cui să le cred și să le înțeleg? Pe ale unora care i-au înșelat și pe cei care le-au dat votul?
Pe cei care își bat joc, prin reprezentanții lor, de bucureșteni și de locuitorii marilor orașe, unde “au câștigat” din soft alegerile? Niciodată!

Răul din politică se elimină rând pe rând! Textul Moțiunii de cenzura al echipei social-democrate este corect, argumentat, profesionist! Acesta trebuie votat! Se referă la situația economică actuală a țării și la scăderea nivelului de trai.

Vinovați sunt toți cei de la putere, deci și cei care fac acum pe imaculații! Minciuna are întotdeauna picioare scurte!”, a fost mesajul tranșant al Gabrielei Firea.