Fiul Clejanilor a fost din nou prins drogat de polițiști. Fulgy s-a dezlănțuit în fața medicilor: „Sunt șmecher”

30 mai 2021
Fiul Clejanilor a fost din nou prins drogat de polițiști. Fulgy s-a dezlănțuit în fața medicilor:
Fulgy de la Clejani

Fiul Clejanilor a căzut victimă unei razii a Poliției. Oamenii legii au tras pe dreapta mai multe mașini pentru a verifica dacă șoferii au consumat alcool sau substanțe interzise. Printre ei și Fulgy,  pe numele real Manole Dan Constantin Fulferaș, care a fost invitat la Institutul Național de Medicină Legală pentru teste anti-drog.

Acestuia i s-au recoltat probe, iar când a aflat rezultatul a făcut circ în fața medicilor. Tânărul a devenit extrem de nervos după ce a aflat că a ieșit pozitiv la cannabis.

Fulgy și-a anunțat fanii că se află la INML

Fulgy a ținut să-și asigure fanii de pe rețelele de socializare că este bine și că nu i-a făcut nimeni nimic. De altfel, de ceva timp acesta a apărut în presă pentru a arăta că s-a făcut băiat cuminte și că ultimele luni le-a dedicat sportului.

”Sunt la IML, nu mi-a făcut nimeni nimic (…)”, a scris Fulgy pe Instagram.

Când a ieșit de la INML, el a fost așteptat de presă, ceea ce l-a iritat și mai tare.

”Eu nu vă dau voie să mă filmați, că sunt șmecher”, a spus acesta, care a adăugat că a petrecutd destul de mult timp la o clinică dezintoxicare în Spania.

Clejanii, mari probleme cu ambii copii

Și sora lui Margherita a fost prinsă drogată de poliție, după ce a provocat un accident fără victime în urmă cu ceva timp. Ea a fost depistată pozitiv la opium. Ambii copii au Vioricăi și Ioniță din Clejan au creat mari probleme.

Fulgy a consumat sute de mii de euro și la casinouri, dar le-a promis părinților că se va îndrepta. Dar acest eveniment arată că tânărul a recidivat mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine. Campania de presă prin care a încercat să se reabiliteze în fața publicului pare anulată de faptele sale de acum.