Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin pusă la zid. În ce ipostaze a fost surprinsă, deși are doar 13 ani

17 aug. 2021
Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin pusă la zid. În ce ipostaze a fost surprinsă, deși are doar 13 ani

Ștefan Bănică, unul dintre cei mai apreciați artiști din România este de obicei destul de discret cu viața sa personală, în special în ceea ce-i privește pe cei trei copii ai săi. Deși se poate mândri cu aceștia, el face destul de rar acest lucru. Acum însă cântărețul a publicat o fotografie pe contul său de socializare cu fiica lui și a Andreei Marin, Violeta. Imaginea a surprins pe toată lumea și a atras o serie de comentarii critice din partea fanilor artistului.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. își uneau destinele în anul 2006, iar povestea lor de dragoste a continuat după ce prezentatoarea a reușit să rămână însărcinată, în ciuda celor două sarcini pierdute anterior. Violeta, în vârstă de 13 ani acum, este rezultatul mariajului de șapte ani dintre cei doi. Fetița este și singura legătură dintre cele două vedete, după cum declara recent Andreea Marin: „pentru mine el (n.r. Ștefan Bănică) este doar tatăl copilului meu și atât”.

Violeta, singura legătură rămasă între Ștefan Bănică și Andreea Marin

„Copilul meu și trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Nu trăiesc deloc în trecut. La ce bun să te tot întorci în urmă? Chiar și regretul, nu văd niciun rost”, mai declara Andreea Marin.

Fosta zână a Surprizelor publică destul de des fotografii în care este surprinsă alături de fiica ei și acum a venit și rândul lui Ștefan Bănică. La întoarcerea din Capri, unde a fost în vacanță alături de Andreea Marin și de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, Violeta a mers la una dintre reprezentațiile tatălui ei. Cântărețul a postat apoi la scurt timp o poză de la eveniment.

„Ieri în Herăstrău, la spectacolul „La Pulce”, am avut în sală „o fetiță dulce”! Fata mea!”, a scris Ștefan Bănică Jr. în descrierea fotografiei publicată pe Facebook.

Reacții diferite ale fanilor artistului

Dacă majoritatea internauților au comentat numai de bine, au fost și unii care au fost critici la adresa lui Ștefan Bănică, atrăgându-i atenția asupra machiajului fiicei sale. Fanii artistului au pus-o la zid pentru că la 13 ani de îmbracă și se machiază deja ca o domnișoară, cu toate că este doar un copil.

„Frumusețea sufletească e mai frumoasă decât cea fizică, care e trecătoare. Sper să o fi moștenit pe Andreea în ceea ce privește frumusețea interioară!”

„Copia lui tati, să vă crească sănătoasă și fericită că de frumoasa a înzestrat-o domnul din plin și cred că și cu talent ca părinții săi”

„Păcat că acești copii minunați (Bănică Jr și Violeta) nu au fost alături de o mamă și un tată, ci au trăit și trăiesc cam „second hand” cu părinți, pe rand „de duminică”… Așa poate se explică privirea tristă a Violetei sau timiditatea vinovată a lui Radu Ștefan … Păcat … poate ultimul copil să fie mai norocos!!! Cu ambii părinți, cu norma întreagă!”

„Chiar e frumoasă foc! E singurul „lucru” care a ieșit perfect din relația voastră!”

„Ai doi copii frumoși foc, sunt convinsă ca și cel de al treilea e tot la fel, sănătate multă!”

„Măi Ștefane, e frumușică foc, dar să nu se mai dea cu ruj și să nu-și mai facă genele. Are doar 13 ani, are timp destul înainte. Păcat, e frumușica și își pierde din valoarea adolescentină!”