Cine este preotul care a fost iubitul celebrei Andreea Marin? Cu se se ocupă acesta acum

06 aug. 2021
Cine este preotul care a fost iubitul celebrei Andreea Marin? Cu se se ocupă acesta acum

Aflată mereu în prim planul presei din România, Andreea Marin a avut numeroase relații cu oameni cunoscuți despre care s-a scris mult de-a lungul timpului. Cu toate acestea, puțini știu că ea a fost îndrăgostită, înainte de a-l cunoaște pe Ștefan Bănică, de o persoană deloc cunoscută în spațiul public, un viitor preot.

Vedeta tv se pare că nu era la fel de pretențioasă în tinerețe și s-a îndrăgostit și de oameni de rând, ea fiind de altfel și cea care a făcut pasul în această relație mai puțin cunoscută. Înainte de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a avut un alt partener de care a fost foarte îndrăgostită. La doar 17 ani ea a simțit primii fiori ai dragostei, fiind atrasă de un viitor preot, scrie fresh24.ro.

Se țineau de mână ca doi îndrăgostiți

Silviu Maftei, pentru că așa îl chema pe acesta, studia pe vremea aceea în orașul natal al vedetei, Roman, la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe”. Acesta a devenit ulterior profesor și preot. Andreea Marin l-a cunoscut pe acesta în 1991, la o piesă de teatru, când Silviu l-a interpretat pe Iisus. Frumoasa prezentatoare a fost plăcut surprinsă de prestația acestuia, a decis să-l abordeze și de atunci, cei doi au avut o frumoasă poveste de iubire.

„Mi-amintesc că Andreea a fost teribil de im­pre­sionată de pres­taţia sce­­nică a lui Silviu, aşa că l-a abordat chiar după o reprezentaţie. Ie­şeau apoi mereu după re­petiţii, se plimbau prin parc, se ţineau de mână ca doi îndrăgostiţi”, a dezvăluit un prieten apropiat bărbatului.

 

Și-a pierdut postul din cauza relației cu Andreea Marin

Din păcate, idila cu Andreea Marin i-a afectat cariera lui Silviu. Se pare că bărbatul și-a pierdut locul de muncă după ce a fost făcută publică relația lui. Chiar el ar fi vorbit despre aventura lui cu fosta soție a lui Ștefan Bănică.

După ani buni în care a activat doar în cadrul bisericii „Sf. Dumitru” din Huși, Silviu Maftei și-a îndeplinit visul de a ajunge la catedră din nou, după ce în urmă cu câteva luni a fost acceptat din nou ca profesor în cadrul Colegiului Național „Cuza Vodă” din Huși.