Critici dure de la conducerea PNL Cluj pentru Ludovic Orban: „Plecați acasă”. Războiul continuă la liberali

21 dec. 2020
Critici dure de la conducerea PNL Cluj pentru Ludovic Orban:
Ludovic Orban, alături de mai mulți lideri PNL

Chiar dacă a fost deja parafat un acord între cele trei partide din coaliția formată din PNL, USR-PLUS și UDMR, liberalii din Ardeal nu s-au resemnat și continuă războiul cu Ludovic Orban. Ilie Bolojan și Emil Boc s-au declarat nemulțumiți de negocierile purtate de președintele PNL și au transmis acest lucru și în interiorul partidului, conform surselor voceabanilor.ro.

Zvonurile sunt întărite public de Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj și unul dintre politicienii cu mare influență în Ardeal. Acesta le cere marilor perdanți din partid să plece acasă, pentru că sunt preocupați doar de Ciolaniadă. O postare dură pe facebook a devenit deja virală printre membrii PNL. Alin Tișe îi acuză pe liderii de la centru că au confisact partidul pe persoană fizică.

Alin Tișe le cere liberalilor cu scoruri mici în alegeri să plece acasă

Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică.

Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid.

Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid.

Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă!

Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă , trag un semnal de alarmă: atenție că rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă!

Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL.
Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă „cine e și asta?”, atașez un raport de activitate administrativă și politică pentru a se putea compara cu mine!”, a scris Alin Tișe, pe pagina sa de Facebook.

Liberalii din Ardel sunt revoltați în urma negocierilor purtate de Ludovic Orban

Cea mai mare dezamăgire pentru liberalii din Ardeal a fost cedarea ministerului Dezvoltării către UDMR, al Fondurilor Europene, unde Marcel Boloș rezolvase multe probleme și cel al Transporturilor. Aceste portofolii aparțineau unor reprezentanți din cele mai performante organizații.

Alin Tișe este revoltat de faptul că cei care au obținut scoruri mici atât la locale, cât și la parlamentare sunt acum recompensați cu funcții importante, în contextul în care nu au făcut altceva decât să tragă partidul în jos.

În ciuda numeroaselor încercări de puci contra lui Ludovic Orban, fostul premier a reușit de fiecare dată să se replieze și să adune în jurul său o masă puternică de liberali care-i asigură în continuare supremația în partid.