Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Mihai Bendeac l-a acuzat de hărțuire și a amenințat că merge la Poliție

04 aug. 2021
Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Mihai Bendeac l-a acuzat de hărțuire și a amenințat că merge la Poliție
Andra și Cătălin Măruță

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță sunt protagoniștii celui mai nou scandal din showbiz. Prezentatorul PRO TV, are pe lângă emisiunea sa zilnică, de la televizor și un podcast, pe care și-a pus în minte să-l așeze pe primele locuri în trending.

Iar pentru asta, caută invitați cu care să atragă un public cât mai numeros. Printre cei vizați s-a numărat și Mihai Bendeac. Doar că vedeta Antena 1 a spus că nu vrea să apară într-un interviu momentan, dar dacă se va decide să o facă îl va anunța.

Mihai Bendeac, acuzații grave la adresă lui Cătălin Măruță

Se pare că celebrul Cătălin Măruță nu a acceptat răspunsul NU și a insistat cu mesaje și telefoane, ceea ce l-a scos din minți pe Bendeac, care într-un final l-a făcut de râs în public.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a povestit actorul pe Instagram.

Mai mult, acesta a continuat și cu un avertisment aspru: se gândește serios să meargă la Poliție pentru că se simte hărțuit.

„Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a conchis Mihai Bendeac, în videoclipul postat.

Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Mihai Bendeac l-a acuzat de hărțuire și a amenințat că merge la Poliție

Aflat în vacanță la Paris, alături de familie, Cătălin Măruță l-a ignorat pe colegul său de breaslă. Cu toate că a devenit viral clipul respectiv, soțul Andrei a continuat să posteze fotografii din vacanță cu el extrem de fericit. Iar pe Insta Story a urcat un filmuleț cu mai multe prăjituri, semn că nu-l interesează de acuzațiile lui Mihai Bendeac.

Cătălin Măruță a mai ieșit în evidență în ultima vreme cu două scandaluri, unul cu Antonia și Alex Velea, din care a ieșit destul de șifonat, iar altul cu Ioana Ignat. Tânăra cântăreață i-a spus în direct prezentatorului PRO TV că s-a schimbat foarte mult și că ea nu-l știa așa.

De fapt, cam toate acuzațiile la adresa vedetei vin din dorința acestuia de a înregistra cifre record de audiență, fie că vorbim de televiziune, fie că vorbim de Youtube.