Motivul halucinant pentru care Andreea Esca nu și-a schimbat coafura de 26 de ani, de când s-a angajat la PRO TV

15 aug. 2021
Motivul halucinant pentru care Andreea Esca nu și-a schimbat coafura de 26 de ani, de când s-a angajat la PRO TV

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, Andreea Esca, i-a surprins din nou pe telespectatori. Binecunoscută pentru coafura care și-a păstrat-o de-a lungul timpului, aceasta mai are momente când face câte o schimbare și apare la pupitrul știrilor cu un nou look.

Andreea Esca nu are nevoie de nicio prezentare, fiind în continuare printre cele mai urmărite știriste din țară, încă de la prima ei apariție în 1995. Un aspect cu care ne-a obișnuit de-a lungul timpului este coafura sa, despre care putem spune că a consacrat-o, iar timp de 26 de ani a rămas neschimbată aproape tot timpul. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a avut momente când a ales un nou look, cum este și cazul de față și a surprins pe toată lumea.

De ce nu-și schimbă look-ul Andreea Esca

În cei 26 de ani de când prezintă știrile la tv aceasta a devenit cunoscută pentru tunsoare bob, deși de-a lungul timpului a mai făcut schimbări de nuanță ale părului. După cum mărturisește chiar ea, nu este constrânsă de vreun contract în acest sens. Andreea Esca spune că i-a plăcut această coafură de la început, consideră că i se potrivește perfect și este doar o alegere personală.

„Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală. (…) L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă”, declara jurnalista acum ceva timp, potrivit cancan.ro.

Tot timpul a apărut în direct cu părul întins, până recent. Andreea Esca și-a luat telespectatorii prin surprindere cu ultima apariție la pupitrul știrilor. Vedeta și-a prins șuvițele din față în spate și a apărut cu un look fresh și foarte tineresc.

Sursa foto: Instagram

Mii de aprecieri din partea fanilor

Prezentatoarea de știri a postat fotografia cu noul ei look pe contul ei de Instagram și toată lumea a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Majoritatea au fost de acord că noua coafură i-a venit foarte bine și a făcut-o chiar să pară mai tânără. Imaginea a strâns peste nouă mii de aprecieri și zeci de comentarii.

„Soțul meu a zis aseară: ”Ia uite ce frumos și-a prins părul Andreea”/ Părul ți-a stat superb! Ținuta de asemenea. Ai arătat cu câțiva ani mai tânăra/ Când fecioara își schimbă coafura/ V-a stat superb cu această coafură! Să o abordați cât mai des!/ Andreea, ce bine îți stă cu această coafură!/ Te prinde foarte bine coafura!/ Ooo, ce schimbare!/ Te face cu 20 de ani”