Vasile Dîncu arată cifre surpriză. În cine au românii mai multă încredere: Florin Cîțu sau Diana Șoșoacă?

Vasile Dîncu arată cifre surpriză. În cine au românii mai multă încredere: Florin Cîțu sau Diana Șoșoacă?
Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR în decembrie 2020

Revenit la conducerea PSD de curând, Vasile Dîncu este astăzi unul dintre cei mai influenți politicieni ai momentului. Renumit sociolog și strateg, acesta a transmis un semnal de alarmă către toate partidele. Senatoarea Diana Șoșoacă, fostă membră AUR beneficiază de cea mai puternică promovare a unei persoane publice, în momentul de față.

Vasile Dîncu a postat și un grafic, care reprezintă date ale unui sondaj efectuat de IRES, iar rezultatele sunt unele surprinzătoare și înfiorătoare totodată. Diana Șoșoacă îl depășește astăzi pe Florin Cîțu la capitolul încredere și în perioada următoare ar putea fi locomotivă pentru un partid, care ar putea să apară peste noapte.

Avertismentul lui Vasile Dîncu

„Dragi prieteni care mai trageți cu ochii la sondaje, o prajitură de weekend vreau să vă ofer. Nu cred că ati văzut vreodată un politician atât de promovat de televiziuni ca și senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă. Și nici așa o creștere de Făt Frumos în notorietate și încredere. Chiar mă mir cum de nu au observat și promovat personajul vreun sociolog național. Vă dau o comparație cu Premierul României, ca să nu fac vreo impietate comparând cu măririle politicii noastre. La încredere ”foarte multă” bate pe toată lumea. Ce ziceți, cine o va folosi în scurt timp pentru creșterea mușchilor unui partid mai micuț, dar drăguț?”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

Diana Șoșoacă ar putea candida la prezidențiale

Diana Șoșoacă este foarte prezentă la televiziuni, dar și în întreaga mass media, generând zi de zi subiecte prin scandalurile pe care le provoacă. Ieșirile sale, deși de multe ori halucinante, au atras de partea ei un număr mare de români, care se simt nereprezentați. Deși momentan, senatoarea nu este luată în serios de cei de la putere, se pare că aceasta deja se gândește să candideze la alegerile prezidențiale următoare, când practic se va da un restart politicii.

Nici PSD și nici PNL nu au lideri, care să fie pe placul electoratului în momentul de față, iar tracțiunea politică vine doar din forța formațiunii pe care o reprezintă.