Un jurnalist celebru șterge pe jos cu Klaus Iohannis: „Arată ca un cârnat șifonat”. Cu ce l-a supărat șeful statului

04 aug. 2021
Un jurnalist celebru șterge pe jos cu Klaus Iohannis:

De când cu pandemia, președintele Klaus Iohannis este intens criticat la Antena 3 și România Tv. De altfel și înainte șeful statului avea parte de cuvinte nu foarte frumoase din partea invitaților sau a moderatorilor din cele două platouri de televiziune.

În special, atacurile se concentrau pe discursurile lui publice, însă de data aceasta criticile vin pe zona de fashion. Victor Ciutacu, cel mai celebru jurnalist de la RTV este nemulțumit de modul în care se îmbracă președintele țării și a postat un mesaj în acest sens pe pagina lui de facebook. Mai exact, el nu înțelege de ce șeful statului alege să poarte alb.

Victor Ciuracu critică stilul vestimentar al președintelui Klaus Iohannis

„Narcisismul lui și preocuparea ușor maladivă a veșnicei șefe a protocolului de la Cotroceni îl fac pe Iohannis să se îmbrace, de regulă, decent. Robot de bucătărie, maldăr de cherestea, spuneți-i cum vreți, dar corect îmbrăcat. Tocmai d-aia, pornind de la realitatea de mai sus, nu contenesc a mă uimi când îl văd, de câteva zile, înveștmântat all white. Dincolo de faptul că nu aduce, oricât s-ar strădui, a milionar excentric cu yacht la Monaco și cu gagică tânără din România, arată ca un cârnat șifonat”, a scris Victor Ciutacu pe facebook.

Până acum, nimeni nu i-a criticat ținutele președintelui României, însă soția lui Carmen Iohannis a fost de multe ori luată la țintă din cauza rochiilor sau fustelor care erau deasupra genunchilor. Aceasta era acuzată că nu respectă protocolul impus, dar o analiză mai atentă arată că și alte prime doamne ale lumii aleg să asorteze ținute chic la diverse evenimente, pentru a ieși mai mult în evidență.

Melania Trump era considerată o adevărată fashion icon. De cealaltă parte, soția președintelui francez, Emmanuel Macron, Brigitte a fost și ea intens criticată pentru look-ul ei foarte tineresc și neadecvat funcției pe care o deține.