Tragedia care a înlăcrimat toată planetă. O mama a murit salvându-și copiii de la înec. Iubitul acesteia a decedat și el imediat

15 aug. 2021
Tragedia care a înlăcrimat toată planetă. O mama a murit salvându-și copiii de la înec. Iubitul acesteia a decedat și el imediat

Clipe greu de imaginat în Brazilia, unde o mamă în vârstă de 30 de ani din Brazilia și iubitul ei de 26 de ani au murit pentru a-i salva pe cei doi copii ai femeii. Maria Arianna Christina Pereira Costa și Gilmar Soares de Melo nu au ezitat nicio clipă pentru a-i salva pe micuții luați de curenții apelor.

Perechea a acționat fără ezitare după ce a devenit evident că cei doi copii întâmpină dificultăți în apă și probabil că vor fi luați de curenții puternici. După ce a sărit pentru ai salva, iubitul femeii a reușit rapid să-i tragă pe copii la țărm în siguranță. Cu toate acestea, el a trebuit să intre din nou în apele învolburate când Maria Arianna nu a mai putut ieși nici ea.

O zi de coșmar

Ceea ce trebuia să fie o zi de relaxare și o mini-vacanță pentru familie, s-a transformat în scurt timp într-o zi de coșmar și durere fără margini pentru copiii care și-au pierdut mama. Copiii Mariei se aflau în râu, iar într-o fracțiune de secundă aceștia au țipat după ajutor deoarece curenții puternici i-a dus departe de mal. Mama acestora a intrat imediat să-i salveze și după ea a sărit și iubitul acesteia, Gilmar.

La scurt timp după ce copiii au fost salvați, cei doi adulți fost luați de apele râului.

Mai multe echipaje de salvare au venit la fața locului și au încercat să-i găsească însă totul a fost în zadar. Pompierii și scafandrii au căutat neîncetat, însă trupurile celor doi au fost găsite abia a doua zi. Îndurerate de tragedie, familiile celor doi au avut misiunea înfiorătoare de a le recunoaște cadavrele.

Gilmar Soares și Maria Arianna Christina Pereira Costa au murit salvându-i pe cei doi copii

Omagiu adus celor doi părinți eroi

Tragedia a impresionat pe mulți oameni, care nici nu-i cunoșteau pe cei doi. Mulți au venit la locul evenimentelor pentru a aduce un omagiu, sau au transmis mesaje pe rețelele de socializare.

„Doamne, ce tragedie! Au salvat copiii, dar ei ne-au părăsit”. „Ce pot face părinții adevărați pentru copiii lor! Fie ca spiritele lor să fie ghidate spre calea luminii”. Acestea sunt doar câteva din mesajele transmise de cei impresionați de cele întâmplate.

Tragedia vine la aproape un an după ce o femeie și-a pierdut logodnicul în urma unui incident asemănător în Sao Paulo, în septembrie anul trecut.

Tags: