Paula Seling, mărturii cutremurătore: de ce nu are copii până la 42 de ani. Cine este soțul său și cu se ocupă?

15 iul. 2021
Paula Seling, mărturii cutremurătore: de ce nu are copii până la 42 de ani. Cine este soțul său și cu se ocupă?
Paula Seling

Paula Seling s-a impus în showbiz prin vocea sa minunată și prin talentul său ieșit din comun. Niciodată nu a dorit să intre în scandaluri, iar discreția a caracterizat-o de fiecare dată. Artista a evitat să dea detalii despre viața sa privată, dar de fiecare dată a apărut o întrebare din partea presei care a deranjat-o.

De nu are copii? Este extrem de frumoasă și blândă și mulți au dorit să afle răspunsul la această întrebare. O parte din fani au comentat legat de faptul că aceasta nu-și dorește încă un membru în familie, însă nimic nu este adevărat.

De ce Paula Seling nu are copii

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi.

Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci că pur şi simplu nu s-a întâmplat.Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi”, a spus Paula Seling într-un interviu mai vechi la Antena Stars.

Cine este soțul Paulei Seling

Vedeta este căsătorită de aproape 20 de ani cu inginerul Radu Bucura. Cei doi sunt de nedespărțit de foarte mulți ani și nu-și imaginează viața unul fără celălalt. El i-a fost mereu alături și a încurajat-o în tot ceea ce a întreprins. Nu trebuie uitat că Paula Seling și Ovi s-au clasat pe locul 3 la Eurovision, un concurs în care România nu mai prinde nici măcar finala în ultimii trei ani.

„Radu este omul care m-a făcut să fac autostopul de la Predeal la Brașov în urmă cu 19 ani. Cel care m-a facut să-i fac poze pe ascuns, la Năvodari, în 1995, fără să îl cunosc. Să mă apropii de el, fără să mai conteze timiditatea mea, și să-i spun de ce îmi place de el.

A fost cel care, după nouă ani m-a sunat și căruia, la o săptămână jumătate de la telefonul respectiv, îi spuneam „DA”. El este omul bun la toate, nu se dă înapoi de la nimic. Este, de profesie, inginer constructor, dar a studiat tobele și are una dintre cele mai educate și fine urechi pe care le cunosc.

Mă critică mereu, mă ajută mereu. Este mereu alături de mine și face tot ce poate pentru a-mi stimula creativitatea. A construit o casă pentru noi, îi place să facă lucruri cu mâna lui. Este extrem de atent la detalii. Simte nevoia să cotroleze tot ce ar putea să modifice rezultatul final al lucrurilor pe care le face sau la care participă. Este foarte sufletist deși nu arată asta niciodată. Pare de fier, dar e și sensibil.”, a povestit Paula Selin, în urmă cu ceva timp la emisiunea Femeide10.ro, conform voxbiz.ro.