Televizorul LG care costă 87.000 de dolari. De ce costă acesta atât de mult și ce funcții spectaculoase are

03 ian. 2021
Televizorul LG care costă 87.000 de dolari. De ce costă acesta atât de mult și ce funcții spectaculoase are

La CES 2020, LG a prezentat un televizor care a impresionat pe toată lumea, în special prin prețul astronomic pe care-l are, 87.000 de dolari. În mod cert acest produs inovativ se adresează bogaților lumii întrucât, de exemplu, în România cu acești bani îți poți cumpăra o casă sau un apartament bun în București.

LG urmează să lanseze acest televizor în perioada următoare. Ecranul este unul flexibil, ceea ce reprezintă un avantaj pentru cei care-l folosesc pentru jocuri. De asemenea sunetul oferă o experiență inedită, pare că iese direct din ecran și ai impresia că totul se întâmplă în jurul tău.

Detalii interesante despre noul televizor marca LG

Vincent, de la HDTV Test a fost acolo și a analizat foarte atent acest produs inovator, despre care a explicat în detaliu urmăritorilor săi. Acesta nu a fost impresionat de rata de refresh, care este la 120 herți, nu foarte mulțumitoare, conform specialiștilor în domeniu.

„Aici îl vezi plat, dar dacă apăs butonul, se transformă în ecran curbat, foarte util pentru jocuri, dacă vrei o experiență mai completă”, a spus Vincent în review-ul său. Mai multe detalii despre noul televizor marca LG, în clipul de mai jos.