Surpriză totală! Cum arată și cu ce se ocupă părinții lui Alex Velea: „Să zică lumea că ce mama albă are Alex Velea”

17 aug. 2021
Surpriză totală! Cum arată și cu ce se ocupă părinții lui Alex Velea: „Să zică lumea că ce mama albă are Alex Velea”
Sursa foto: Instagram

Cuplul Antonia și Alex Velea este binecunoscut în România, fiind mai mereu în lumina reflectoarelor, iar presa nu se mai satură în a le analiza orice mișcare. Un subiect mai puțin abordat însă și mai puțin cunoscut publicului larg este acela al părinților. Puțini știu de exemplu cum arată părinții lui Alex Velea.

Misterul a fost însă dezvăluit chiar de artist, în mediul virtual. Alex Velea a arătat astfel cât este de mândru de cei care i-au dat viață și că a arătat că o relație foarte închegată într-un vlog postat pe contul său de YouTube.

Aparent Alex Velea este un bărbat norocos, iar la 37 de ani are deja tot ce-și dorește: carieră de succes în muzică și o familie fericită. Deseori atât el cât și Antonia se mândresc cu niște copii minunați, dar și niște părinți buni. Recent, Alex Velea a postat un vlog în care le-a arătat fanilor cum arată părinții săi, iar internauții s-au arătat foarte încântați.

Vlog la părinți acasă

Aflat în vizită la părinții lui, Alex Velea a ținut să le arate fanilor cum arată rudele lui și i-a „primit” astfel pe fani chiar în casa părintească. Deși nu a transmis prea multe imagini, semn că vrea să păstreze o oarecare discreție în ceea ce privește viața privată, din acestea se poate vedea cât de mândru este artistul de cei care i-au dat viață.

Numai cuvinte de laudă la adresa lor

Originar din Craiova, părinții lui Alex Velea au rămas în orașul în care acesta crescut. Ion si Constantina Velea sunt oameni simpli, modești, cei doi locuind în același bloc din oraș de mai bine de 20 de ani. De asemenea, vecinii au o părere foarte bună despre Alex Velea, dar și despre părinții acestuia.

„Amândoi sunt niște oameni extraordinari. Se au bine cu toată lumea din bloc. Sunt oameni la locul lor, cumsecade, respectuoși, își văd de viața lor. Sunt niște oameni simpli, pensionari. N-au fițe și sunt de ajutor. Și Alex este respectuos. Dacă te întâlnești de șase ori cu el pe scări, de șase ori te salută. Și pe copiii îi salută. Un băiat tare cuminte a fost și când era mic. A învățat bine, are multe diplome, toate sunt acasă la părinți”, a declarat un vecin al părinților lui Alex Velea, pentru wowbiz.ro.

Nu toate lucrurile au fost însă „roz”

Se pare însă că lucrurile nu au stat întotdeauna așa. Printre vecini umblă vorba că de fapt părinții lui Alex Velea nu erau așa mulțumiți de relația fiului lor cu Antonia. Mai mult, unii spun că părinții acestuia refuză să vorbească despre acest subiect.

„Părinții lui nu vorbesc despre Alex și Antonia … Despre faptul că și-a părăsit soția … Le e rușine și lor. Își văd de treaba lor și nu vorbesc despre Alex. Cred că nu-i lasă el să vorbească. Oricum Alex n-a adus-o acasă pe Antonia. Noi n-am văzut-o pe aici, dar cred că nici maică-sa cu taică-su n-ar accepta să o aducă acasă deocamdată”, declara în urmă cu câțiva ani un vecin.

O fi fost așa sau nu, cert este că acum Alex Velea și părinții se pare că se înțeleg de minune mai ales că, după ani întregi de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și aceasta a spus „DA”.