Cine este fosta soție a lui Alex Velea și care a fost motivul uluitor pentru care artistul a divorțat de ea. Cu ce se ocupă Ana acum

15 aug. 2021
Cine este fosta soție a lui Alex Velea și care a fost motivul uluitor pentru care artistul a divorțat de ea. Cu ce se ocupă Ana acum
Alex Velea și Antonia

După opt ani de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, mama celor doi fii ai săi. Aceasta a spus DA și s-a declarat cea mai fericită femeie din lume. Puțini își amintesc, însă că renumitul artist a mai fost căsătorit o dată în trecut.

În anul 2010, Alex Velea își începea căsnicia cu Ana, o mulatră superbă, care era studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davilla. Aceasta a absolvit în 2016 și a devenite psihiatru ulterior.

Motivul pentru care Alex Velea a divorțat de prima soție

Căsătoria a durat doar patru ani, până în 2014 și mulți au spus că Alex a divorțat din cauza Antoniei. Dar acesta a ținut să spună motivul real: nu era fericit.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei.

S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, povestea Alex Velea în urmă cu mai mult timp.

Cu ce se ocupă acum Ana

Ana Velea a așteptat să-și termina studiile, iar apoi a plecat în Marea Britanie, la frații ei, care locuiau deja acolo. În regalt a devenit în scurt timp medic al organizației National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez, unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public.

Ana Velea

Conform surselor VoceaBanilor.ro, Ana ar fi petrecut mult timp în Africa în ultimii ani, fiind implicată în proiecte umanitare importante în țări defavorizate.