Care este numele real al juratei Andra Măruță, de la Românii au talent? Nu o cheamă așa în buletin. Ce înălțime și ce studii are

Care este numele real al juratei Andra Măruță, de la Românii au talent? Nu o cheamă așa în buletin. Ce înălțime și ce studii are

Andra Măruță are o carieră de peste 20 de ani în spate, deși abia va împlini 35 în luna august. Cântă de mică, iar la 15 ani piesa ei În noapte mă trezesc se auzea deja pe toate radiourile. În anul 2008 s-a căsătorit cu Cătălin Măruță, cu care are doi copii deja celebri, Eva și David.

Andra Măruță este și jurată de 11 ediții la cea mai de succes emisiune din România, Românii au talent. Recent a scos și o piesă, cu care a băut toate recordurile. Jumătatea mea mai bună, în colaborare cu 3 Sud Est a ajuns pe locul 1 în trending Youtube și în topul Media Forest.

Care este numele real al Andrei și ce înălțime are

Toată lumea o cunoaște pe soția lui Cătălin Măruță, însă numele ei real nu este acesta. În buletin o cheamă Alexandra Irina Măruță. Ea are o înălțime de 1,64, iar ca și greutate greu de spus, după ce a acumulat câteva kilograme în plus în pandemie.

„În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc.

Andra și Cătălin Măruță

Zilnic am parte de ispite, că să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, spunea Andra despre faptul că s-a îngrășat.

Ce studii are Andra

Andra a cântat de mică și mult timp l-a dedicat carierei, dar nu a neglijat nici studiile. Ea este originară din Câmpia Turzii și este extrem de apropiată de familia ei. Mai are un frate, Săndel Mihai care cântă și el și două surori.

Ea a absolvit Liceul Economic „A.D. Xenopol” din București, unde s-a mutat datorită muzicii. Mereu alături de ea i-a fost tatăl. Ulterior, Andra s-a încris și la facultate și a absolvit Facultatea de Psihologie Muzicală din cadrul Universitatății Spiru Haret.