Suma incredibilă pe care o cere Delia pentru a cânta la o nuntă. Andra are un tarif mult mai mic

08 aug. 2021
Suma incredibilă pe care o cere Delia pentru a cânta la o nuntă. Andra are un tarif mult mai mic
Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu

Delia a câștigat notorietate în ultima perioadă și a ajuns la încasări record, iar așa cum era de așteptat, prețurile pentru o oră de cântat au crescut și ele.

Nici pandemia nu i-a stricat afacerile, căci Delia câștigă bani grei de pe rețelele de socializare, dar și din YouTube unde își publică toate piesele, dacă stăm să mai adugăm și banii pe care îi face la concerte, șirul cifrelor se pierde.

Cât cere Delia pentru a cânta la o nuntă

Când vine vorba de petreceri și nunți Delia și Andra sunt cele mai scumpe artiste din România, așa că nu oricine își permite să o astfel de atmosferă.

Un apropiat al artistei mărturisea la un momentdat că Delia cere pentru a cânta la o nuntă nu mai puțin de 19.000 de euro. Dacă înainte cerea doar 6.000, acum, experiența și notorietate se văd în prețuri.

”Dacă în trecut Delia încasa în jur de 6.000 de euro pe o prestație la o nuntă sau vreo petrecere privată, ei bine, în acest moment, situația s-a schimbat radical!

Diva solicită nu mai puțin de 19.000 de euro pentru un show live, este adevărat alături și de un band, nici măcar un cent mai puțin! În aceste condiții, cine o dorește ca invitată specială, trebuie să bage mâna mai adânc în buzunar”, declara un apropiat, în trecut.

Câți bani cere Andra pentru a cânta la o nuntă

Delia cere mai mult chiar și de cât Andra. Soția lui Cătălin Măruță cere pentru 45 de minute la un singur eveniment suma de 6.000 de euero, la care se mai adaugă transportul, dar și cazarea artiștilor care sunt plătite separat.

Smiley pe de altă parte, cere chiar și 10.000 de euro pe când Loredana sau Horia Brenciu, doar 4.500. Aceași sumă o cere și Andreea Bănică, dar și Alex Velea.