Suma imensă pe care o plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala privată a celor doi copii. Cât costă un an la Cambridge School din București

26 iun. 2021
Suma imensă pe care o plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala privată a celor doi copii. Cât costă un an la Cambridge School din București
Andra și Cătălin Măruță, împreună cu micuții lor, Eva și David

Vineri, 25 iunie, copiii au intrat oficial în vacanță, după un an în care elevii au stat oricum mai mult acasă și au urmat cursurile online. Printre micii absolvenți s-au numărat și cei doi copii ai Andrei și Cătălin Măruță.

Eva a terminat grădinița și la anul va începe școala, iar David deja este cu un picior în clasa a patra. Ambii copii au postat fotografii de la festivitatea de premiere pe rețelele de socializare și a fost vizibil că ambii studiază la Cambridge School din București.

Cât costă un an la Cambridge School din București

Aici se urmează modelul britanic de școală, iar predarea cursurilor este în limba engleză. Școala este una privată și prestigioasă, așa că nu oricine își permite taxele aici. În general, sunt înscriși copii de vedete, politicieni sau oameni de afaceri.

Și asta pentru că pentru doar un an de studiu, sumele depășesc chiar și 10.000 de euro, ceea ce nu este deloc puțin. Însă pentru cuplul Andra și Cătălin Măruță cu siguranță banii nu sunt o problemă.

Andra acuzată că face reclamă la școala copiilor pentru a primi reduceri de taxe

Mai ales că și micuții lor au început să contribuie la bugetul casei, după ce au fost ofertați și ei pentru reclame datorită popularității lor.

O parte din internauți nu au privit cu ochi buni postările de la absolvirea școlii. Mulți au acuzat-o pe Andra că a publicat fotografii cu Cambridge School pentru a beneficia de o reducere a taxei de școlarizare.