Soțul Serenei Williams, milionarul Alexis Ohanian îl umilește pe Ion Țiriac. Declarația care a făcut înconjurul planetei

04 ian. 2021
Soțul Serenei Williams, milionarul Alexis Ohanian îl umilește pe Ion Țiriac. Declarația care a făcut înconjurul planetei
Seerena Williams și soțul său, Alexis Ohanian. Sursa foto: Business Insider

Milionarul Alexis Ohanian, fondatorul site-ului Reddit a devenit soțul celei mai celebre jucătoare de tenis din lume, Serena Williams în anul 2017 și de atunci aceștia sunt nedespărțiți. După ce vedeta a dat naștere micuței lor a decis să revină în circuitul WTA, reușind performanțe notabile, dar fără să mai strălucească la fel de mult ca altă dată.

La 39 de ani, Serena Williams are 23 de turnee de mare șlem câștigate, dar vrea să o egaleze și probabil apoi să o și depășească pe Margaret Court, care are 24 de titluri. La Paris, americanca s-a accidentat și a fost nevoită să renunțe la Roland Garros. Acum încearcă să fie pregătită pentru Australian Open, unde obiectivul ei este în mod cert trofeul.

Ion Țiriac îi recomandă Serenei Williams să se retragă din tenis

În acest context, miliardarul Ion Țiriac a ținut să o critice din nou pe Serena, făcând referire la greutatea ei, dar și la vârsta destul de înaintată pentru tenisul de mare performanță.

Ion Țiriac a fost mulți ani cel mai bogat român din lume

„La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

Alexis Ohanian, replică virală pentru Ion Țiriac

Nu este pentru prima dată când fostul mare jucător de tenis o critică pe Serena Williams. De această dată și soțul americancei, Alexis Ohanian a avut o reacție umilitoare la adresa celebrului Ion Țiriac. Replica a devenit virală. „E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac”, a scris pe Twitter fondatorul Reddit.

Declarațiile au fost preluate de mai multe publicații americane, printre care și Essentialy Sports.

Serena Williams a înregistrat până acum 843 de victorii și 147 de eșecuri în circuit și se află pe locul 8 în ierarhia WTA. Australianca Ashley Barty continuă să fie numărul 1, urmată de Simona Halep și Naomi Osaka.