Sorana Cîrstea a învins-o pe Jo Konta și s-a calificat în turul 2 la Roland Garros. Cine va fi următoarea ei adversară. Dramă totală pentru Bianca Andreescu

31 mai 2021
Sorana Cîrstea a învins-o pe Jo Konta și s-a calificat în turul 2 la Roland Garros. Cine va fi următoarea ei adversară. Dramă totală pentru Bianca Andreescu
Sorana Cîrstea

Surpriză mare la Roland Garros. Sorana Cîrstea confirmă forma bună de joc. Deși a avut ghinion la tragerea la sorți și a întâlnit încă din primul tur o adversară dificilă, aceasta a reușit să se impună după o oră și jumătate de joc.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Johanna Konta, favorita numărul 19 a turneului și locul 20 în clasamentul WTA, cu 7-6, 6-2. Meciul a fost unul mai strâns decât o arată scorul, dar românca a fost extrem de stabilă.

Sorana Cîrstea în mare formă

Cu un moral crescut după finala de la Strasbourg, Sorana Cîrstea are șanse să-și atingă și chiar depășească cea mai bună performanță în acest turneu, sferturi de finală.

În turul următor, Sorana va întâlni o adversară mult mai facilă – învingătoarei partidei dintre belgianca Alison van Uytvanck, locul 67 WTA, și italicanca Martina Trevisan, locul 97 WTA.

Dramă totală pentru Bianca Andreescu

Ana Bogdan este și ea calificată în turul 2, în timp ce Naomi Osaka a învins-o pe Patricia Țig. Bianca Andreescu a fost și ea eliminată de o jucătoare mult mai slab cotată, după un meci dramtic.

Slovena Tamara Zidansek, locul 85 WTA a câștigat în fața canadiencei de origine română cu scor 7-6 (1), 6-7 (2), 7-9, într-un meci care a durat trei ore și 20 de minute.