Singura vedetă care a reușit să câștige procesul cu Oana Zăvoranu. Aceasta nu mai are voie să-i pronunțe numele 15 zile: „Fetiță, ești caz de spital”

15 ian. 2021
Singura vedetă care a reușit să câștige procesul cu Oana Zăvoranu. Aceasta nu mai are voie să-i pronunțe numele 15 zile:
Oana Zăvoranu, împreună cu soțul său Alex Ashref. Foto: Facebook

Oana Zăvoranu a început anul bine și nu prea. Se bucură de mare succes în online, iar emisiunile sale de pe Youtube, în care ridiculizează numeroase vedete, strâng sute de mii de vizualizări, dar în curând s-ar putea să nu mai aibă despre cine să vorbească. Încă de anul trecut cinci dintre „victimele” ei au acționat-o în judecată și au cerut instanței, prin ordonanță președențianlă, ca Oana Zăvoranu să nu le mai atace.

Trei dintre acestea au pierdut însă procesele. Este vorba despre Anda Adam, Oana Roman și Alina Ceușan. Încă nu s-a dat verdictul în cazul Adelinei Pestrițu, dar Cristina ICH a ieșit învingătoare din această luptă. Instanța i-a dat dreptate și acum Oana Zăvoranu nu mai are voie să-i pronunțe numele timp de 15 zile.

Instanța i-a dat dreptate Cristine ICH în procesul cu Oana Zăvoranu

„Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie”, a fost decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Cristina ICH este vedetă pe Instagram

La scurt timp după această victorie, Cristina ICH a răbufnit pe Instgram. Deși nu i-a pronunțat numele, celebra influenceriță s-a referit în mod cert la Oana Zăvoranu.

Cristina ICH a atacat-o și ea pe Oana Zăvoranu pe Instagram

Deja e o demență. Băi, v-am racolat bărbatul? V-am distrus căsnicia? V-am distrus din casă? Ce v-am făcut? Ce ți-am făcut eu ție? Eu, Cristina Ich, cu ce te-am deranjat pe tine? Dacă răspunsul tău este: nu, nu mi-ai făcut nimic din toate astea, fetiță, ești caz de spital, cu injecții din acelea să te adoarmă non-stop sau de cămașă de forță.

Eu nu pot să-mi explic de unde-ți vin ție răbufnirile astea. Tu ești o salvatoare a lumii, vai vreau să salvez lumea de influenceri. Să mori tu? Că ăsta e scopul tău în viață?”, a spus Cristina Ich  pe Instagram.

După primele trei deciziii care i-au fost favorabile, Oana Zăvoranu era convinsă că va primi câștig de cauză și în celelalte două procese, mai ales că plângerile, care erau similare toate cinci, fuseseră respinse ca nefondate și neîntemeiate. Ea a promis că nu se va opri, dar după această lovitură în instanță s-ar putea să-și schimbe strategia de atac și să insulte în continuare pe cine dorește, fără să pronunțe numele lor.