Ce avere au de împărțit Pepe și Raluca Pastrămă după divorț. La mijloc e o sumă incredibilă

04 nov. 2020
Ce avere au de împărțit Pepe și Raluca Pastrămă după divorț. La mijloc e o sumă incredibilă

Anul 2020 a fost decisiv în căsnicia lui Pepe și Raluca Pastramă. După opt ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar anunțul a fost făcut chiar de cântăreț. Odată ce vor semna actele de divorț însă, cei doi vor fi nevoiți să împară o sumă incredibilă. 

Potrivit wowbiz.ro, Pepe și Raluca Pastrămă sunt nevoiți să împartă o sumă fabuloasă de peste un milion de euro, având în vedere proprietățile pe care le dețin împreună.

Grădinița din cartierul Colentina este una din proprietățile care se află pe lista averii și are o poveste deosebită. A fost amenajată în interiorul vilei în care a copilărit Raluca și pe care tatăl ei, Nelu Pastramă, a scos-o la vânzare după ce fiica lui s-a mutat cu Pepe.

Imobilul este imens, are un demisol, parter, etaj și mansardă. De asemenea, are un living extrem de mare, 11 camere, 10 băi, două bucătării o terasă și o curte imensă.

Proprietăți de peste 1 milion de euro

Potrivi sursei citate, inițial, Nelu Pastramă a dorit să o vândă cu suma de 700.000 de euro, însă a fost nevoit să scadă prețul, astfel încât după trei ani în care a stat pe site-urile imobiliare a ajuns să coste 570.000 de euro, la final însă, casa a ajuns în mâinile lui Pepe și Raluca Pastramă, care i-au oferit acestuia suma de 450.000 de euro.

De asemenea, cei doi soți mai dețin un salon de înfrumusețare pe Calea Victoriei, în apropiere de Ateneul Român, pe care, în timpul pandemiei, Pepe s-a hotărât să-l vândă. La acea vreme, artistul declara atunci că închiriase salonul altor antreprenori, iar chiria pe care o primea de la ei era echivalentă cu suma pe care o câștiga din exploatarea salonului:

”Le-am propus celor care au închiriat să îl cumpere, le-am oferit chiar şi o variantă în rate. Până se decid l-am scos la vânzare… Dar nu e grabă, dacă se vinde bine, dacă nu, nu. Dar el funcţionează sub acelaşi nume. Mi-am dat seama că eu nu aveam timp să mă ocup de el, plecam în weekend câte trei zile şi când mă întorceam, nu mai ştiam ce e la salon. Eu nu aveam timp, Raluca (n.r.-soţia lui) are grădiniţa”, declara atunci Pepe, potrivit playtech.ro.

Proprietățile celor doi soți nu se opresc aici. Pepe și Raluca mai dețin încă o vilă în Pipera, în care s-au mutat în urmă cu șapte ani, în valoare de peste 250.000 de euro.

Au decis să meargă pe drumuri separate

Pepe și Raluca Pastramă și-au unit destinele în anul 2012, la doar doi ani după ce artistul a divorțat de Oana Zăvoranu. După opt ani de căsnicie și doi, Pepe și Raluca Pastramă au decis să își spună adio.

Anunțul cel trist a fost făcut chiar de Pepe. Se pare că Raluca a fost cea care a decis să pună punct relației dintre cei doi, iar soții nu mai locuiesc nici împreună de două săptămâni. De asemenea, Pepe a mai adăugat că nu mai există niciun fel de tensiune între cei doi odată cu decizia luată.

”Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe”, a spus Pepe.