Șerban Huidu, jignire incalificabilă la adresa Mirelei Vaida. Acesta a postat și o fotografie cu vedeta: potrivirea roz siclam

02 aug. 2021
Șerban Huidu, jignire incalificabilă la adresa Mirelei Vaida. Acesta a postat și o fotografie cu vedeta: potrivirea roz siclam
Șerban Huidu

Mirela Vaida a reușit audiențe record cu emisiunea sa Acces Direct, dar și-a atras și foarte mulți critici. Printre aceștia, mulți colegi de breaslă. Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai ei este Șerban Huidu.

Cârcotașul a postat pe contul lui de facebook o fotografie cu Mirela Vaida, îmbrăcată într-o fustă de blugi și un tricou roz, la care a asortat pantofi siclam. Vedeta Prima Tv a ținut să se amuze pe seama prezentatoarei de la Acces Direct și a și jignit-o, ceea ce i-a deranjat inclusiv pe fanii lui.

Șerban Huidu, jignire incalificabilă la adresa Mirelei Vaida

„Din istoria recentă aș vrea să vă prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces dinrect. De remarcat potrivirea roz siclam dar și ursulețul părăsit sub pat. *clic pe poza pentru detalii. Omul poate fi scos din sat dar satul din om niciodată””, a scris Șerban Huidu pe contul lui de Facebook, alături de fotografia de mai jos.

Postarea nu a fost apreciată de internauți, sau cel puțin nu de toți. În timp ce o parte au continuat să glumească pe seama Mirelei Vaida, o alta i-au adresat comentarii acide chiar lui Șerban Huidu.

Redăm câteva dintre acestea mai jos

– „Unde era ascuns expertul în modă! Ai stat mult în soare…. ai insolație!”

– „Si tocmai tu te-ai găsit să comentezi. Trist!”

– „De ce va criticați colegii? Invidie cumva?”

– „Cu ce anume te-a deranjat pe tine aceasta femeie de o critici? Ți-au murit fanii și vrei să faci alții pe spatele altuia? Vezi-ti de treaba ta! Fiecare se îmbracă cum vrea și face ce îi place!”

– „Ursulețul de sub pat a fost probabil aruncat cu dragoste din mânuța unui pui de om ce aceasta femeie la purtat in burta. Adică a dat viață, egal ce face și cu ce se ocupa o femeie, important e că a făcut ceva benefic. Nu mai fi răutăcios, asta îți umbrește propria fericire și mi denotă că ai niște frustrări ce nu-ți dau voie sa fii fericit”

– „Nu este ursuleț, sunt încălțări! Eu prima data am văzut o țestoasă”

– „Fix tu te-ai trezit să critici. In locul tău m-aș muta în fundul pădurii, nu mi-aș mai arăta fața pe rețelele de socializare și mai ales și la televizor. Sper că nu dormi bine noaptea”

– „Satul a dat societății oameni de mare valoare! Iar înțelepciunea și bunul simț, tot la sat s-au născut! Multora le lipsesc! Probabil pentru că-s născuți prin alte locuri! Cât despre postare, un singur cuvânt să nu fac risipă inutilă: Josnic…”

– „Comentariul tău la fotografie denotă prostie și incultură. Oamenii de la sat aveau bun simț și educație. Dacă nu salutam un om pe stradă, bunicul mă certa. „Da’ nu-l cunosc. De ce să-l salut?” întrebam eu.”Pentru că el te cunoaște. Îți știe familia. Și dacă nu saluți, dai dovadă de proastă creștere”, îmi răspundea el. Se vede că nu ai fost la sat. Se vede că ai trăit în mahala. Și de asta ai făcut o asemenea confuzie. Căci, poți scoate un om din mahala, dar nu poți scoate mahalaua din om”