Cum arată Beast, câinele bizar al fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg. Este adesea confundat cu un covoraș sau mop

31 iul. 2021
Cum arată Beast, câinele bizar al fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg. Este adesea confundat cu un covoraș sau mop

Primul „copil” al cuplului Mark Zuckerberg și Priscilla Chan este ceva mai aparte, un cățeluș drăgălaș care arată ca un mop gigant care zâmbește. Acesta este din rasa ciobănesc maghiar și bineînțeles are și un nume pe măsură „Beast”.

Această rasă de câini are o caracteristică distinctivă și anume blana lor care se aseamănă foarte bine cu șuvițele „dreadlocks”. Sunt câini foarte inteligenți și agili, în ciuda aspectului lor voluminos și al blăniței foarte groase. De asemenea, aceștia sunt foarte devotați și formează legături strânse cu stăpânii lor.

În Statele Unite rasa ciobănesc maghiar este destul de rară, probabil acesta fiind și motivul pentru care Mark Zuckerberg l-a ales, pentru unicitate sa.

Are peste 2,5 milioane de urmăritori pe Facebook

Beast s-a născut pe 10 ianuarie 2011 în Grants Pass, Oregon, și și-a întâlnit „faimoșii părinți” trei luni mai târziu, în luna martie a acelui an. Acum acesta locuiește în Palo Alto, California, unde a devenit destul de repede o atracție în mediul online.

După cum ne putem imagina, Beast a ajuns vedetă pe Facebook încă de la o vârstă fragedă. Ziua în care Mark și Priscilla l-au luat, un cățeluș de trei luni în martie 2011, a fost și aceea în care a avut un profil pe platforma de social media. De atunci, pe contul său de socializare sunt urcate poze haioase în care acesta apare camuflat perfect pe canapele pufoase, scaune și covoare. Acesta a reușit până în prezent să strângă mai bine de 2,5 milioane de urmăritori iar pozele sale strâng mereu mii și zeci de mii de aprecieri.

Camuflajul perfect

Din păcate a devenit și ținta unor controverse

Recent, o poză postată cu Beast de către fondatorul Facebook, a fost ținta unui torent de insulte antisemite pe rețelele sociale. În poză drăgălașul cățel apărea purtând o kippa (calotă) și șal de rugăciune brodate cu steaua lui David. Imaginea lui Beast în ținută de rugăciune evreiască a stârnit peste 3.000 de comentarii, din păcate, multe dintre ele fiind explicit antisemite.

„Nimeni nu este ferit de ura antisemită. Nici măcar câinele lui Mark Zuckerberg, a comentat Comitetul Evreiesc American pe Twitter.

„Directorul executiv Facebook a postat o fotografie drăguță a animalului său de companie înfășurat într-un șal de rugăciune și cu o kippa pe cap. De atunci a fost inundat de insulte antisemite”.

Poza care a stârnit furia unor internauți