S-a aflat adevărul! Cine a dat presei informația că Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA? Este o surpriză totală

13 aug. 2021
S-a aflat adevărul! Cine a dat presei informația că Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA? Este o surpriză totală
Sursa foto: Facebook

Forfotă mare pe scena politică după ce un site de știri a publicat o informație compromițătoare despre premierul Florin Cîțu. Mai exact, când acesta avea 28 de ani și studia în SUA a fost arestat pentru 48 de ore pentru că a condus sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În mod cert acest detaliu reprezintă o pată de imagine pentru favoritul la câștigarea șefiei PNL, însă și Ludovic Orban are un trecut cu mulți scheleți în dulap. Mai exact, acesta s-a urcat beat la volan și a provocat un accident mașină, în urmă căruia o fată a murit. Așadar lucrurile par și mai grave la el.

EVZ.ro a susținut că informația a fost devoaltă presei de către Ionel Dancă, fostul șef al Cancelariei Prezidențiale, care s-a enervat la culme când a citit articol care-l acuza. Acesta a transmis un drept la replică dur și a infirmat zvonurile.

Cine a dat presei informația că Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA?

Și se pare că nu a mințit pentru că cei de la Legalizam.ro susțin că că sursa informației legată de Florin Cîțu  este Partidul Național Liberal.

„Această informație a fost un cadou pentru noi. Nu știm daca a fost un „cadou” de la USR pentru coaliție, dar vă garantez că noi am primit informația de la PNL. Nu suntem interesați de luptele politice din PNL. Prin Statutul asociației Evoluție în Instituție ne-am asumat informarea cetățenilor. Am considerat că această informație este de interes public. Referitor la întârzierea postării: lipsă de resurse, de asta nu am postat când am promis. Și eu m-am gândit că a fost o prostie că s-a suprapus cu 10 august. Cu respect, Cristian-Mihai DIDE”, se arată într-o postare făcută de jurnalistul Robert Turcescu.

Ludovic Orban a avut și el un punct de vedere pe acest subiect și susține că el nu a știut nimic despre toate acestea, dar că cel care ar fi trebuit să-și asume publicarea acestei informații ar fi trebuit să fie chiar Florin Cîțu.

Ce transmite Ludovic Orban

„Vă spun sincer – ce m-a deranjat la declarația domnului Florin Cîțu, a fost o ușoară supărare că a fost făcută publică această informație. Cel care ar fi trebuit să facă publică această informație este Florin Cîțu. Dacă Florin Cîțu este supărat pe cineva ar trebui să fie supărat pe el, pentru că el ar fi trebuit să informeze opinia publică cu privire la această întâmplare din viața lui, care este o realitate, s-a întâmplat, face parte din acele părți din penumbră pe care pot să o aibă mulți oameni.

Cea mai bună cale de a te elibera de astfel de lucruri este să mărturisești, să spui tu despre lucru respectiv”, a spus Ludovic Orban, la B1 TV.