Ruptură totală între surorile Gabor! Ramona nu mai vrea să audă de Monica, după ce aceasta i-a promovat parfumurile. Ce s-a întâmplat între cele două

26 aug. 2021
Ruptură totală între surorile Gabor! Ramona nu mai vrea să audă de Monica, după ce aceasta i-a promovat parfumurile. Ce s-a întâmplat între cele două
Ramona și Monica Gabor

Ramona și Monica Gabor păreau foarte unite în ultima perioadă. După ce fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a despărțit de Mr. Pink, ea s-a refugiat la sora ei în Dubai și a început să posteze tot mai des imagini pe rețelele de socializare.

Monica Gabor a vrut să arate că se simte bine și nu are niciun fel de problemă după despărțirea de omul de afaceri chinez. Ea a promovat intens parfumurile surorii sale mai mici și părea că va intra și ea în acest business. Apoi subit a decis să se întoarcă în SUA și a postat o fotografie cu ea într-un restaurant în Malibu.

S-a întors Monica Gabor la Mr. Pink?

Apoi a dispărut complet de pe rețelele de socializare exact ca în perioada în care era într-o relație cu Mr. Pink. De altfel, se pare că acesta ar fi impus separarea, cu toate că o controla total pe fosta doamnă Columbeanu, care nu avea voie să facă nimic fără permisiunea lui.

Monica Gabor și Mr. Pink

Ramona și Monica Gabor s-au certat, dar nu se știe exact motivul.  Este posibil să fie chiar despre faptul că aceasta ar fi revenit la omul de afaceri chinez.

Ramona Gabor s-a certat cu sora ei, Monica

Cert este că sora mai mică este cea care a decis să pună stop relației. Ea a șters de pe contul ei de Instagram toate pozele în care apărea împreună cu Monica. Ea continuă să-și promoveze parfumurile pe Instagram și nu ratează nicio ocazie de a arăta publicului ce gamă de lux deține.

Ramona Gabor este stabilită în Dubai de aproximativ zece ani și este foarte fericită în Emirate. Business-ul ei merge din ce în ce mai bine. GaborPrive are deja 10 parfumuri, care sunt vândute inclusiv în mall-ul din destinație preferată a vedetelor. Fiecare sticluță de 100 de ml costă aproximativ 760 de lei adică puțin peste 150 de euro.