Probleme mari pentru Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu face noi dezvăluiri: „Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț…”

29 mai 2021
Probleme mari pentru Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu face noi dezvăluiri:
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pe vremea când formau un cuplu

Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce jurnaliștii de la CanCan au făcut publice planurile lui Gabi Bădălău și ale Biancăi Drăgușanu. Cei doi vor să se căsătorească și deja s-au gândit la cum va arăta marele eveniment. Vor investi 1 milion de euro sau cel puțin așa susțin ei, în două petreceri, una în Grecia și alta în România.

Claudia Pătrășcanu, care declarase că vrea să încheie războiul și divorțul cu Gabi Bădălău s-a răzgândit acum. Este extrem de supărată și spune că nu-l mai cunoaște pe tatăl celor doi copii ai săi.

Claudia Pătrășcanu, din nou dezlănțuită împotriva soțului său

„De acum înainte sa nu mai fiu întrebata despre acest om. Nu-l cunosc, nu stiu cine este, nu mai exista pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mama, dar și pentru copii, acest om este o rușine. Mascarada in care își târâie copiii fără sa se gândească la urmări este de toată rușinea”, a spus aceasta într-un interviu la postul Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a explicat că nu-și dorește că cei doi copii ai săi să fie educați în acest stil de viață distructiv pe care-l promovează tatăl lor. Ea a transmis că-i va îngriji pe băieței cu multă grijă și le va acorda toată atenția de care au nevoie. Anunțul despre nunta lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu pare că i-a pus capac.

„Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț…”

„Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau sa le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic. Mi-as fi dorit din inima ca acești doi băieti puri sa-mi fi purtat numele meu, PATRASCANU! Voi avea grija in continuare ca acești doi copii sa primească o educație exemplara de la mine, cu demnitate și multă iubire….ii voi îngriji cu multă atenție și protecție. Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei tari de unde nimeni nu are nimic de învățat.”, a mai spus ea.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună cu cei doi copii ai lor

Fosta componentă a trupei Sexxy este foarte nervoasă și pentru că Gabi Bădălău refuză să-i dea banii, pe care ea consideră că acesta îi datorează. În plus, ea a renunțat la cariera ei muzicală și s-a dedicat vieții de familie. Mulți ani a pozat în femeia fericită, însă se pare că toți anii de căsnicie au fost un calvar pentru ea.

De ce nu divorțează Gabi Bădălău mai repde

Claudia Pătrășcanu nu înțelege de ce Bădălău nu accelerează divorțul pentru a termina odată cu tot circul, mai ales că acum a făcut publice planurile lui pentru marea nuntă cu Bianca Drăgușanu, despre care a scris toată presa.

„Înainte sa-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui sa vina in fata instanței și sa își asume tot, sa-mi acorde divorțul, caci un om care își iubește viitoarea soție pana in măduva oaselor vrea sa termine rapid cu fosta ci nu sa o amenințe ca o mai tine încă doi ani prin Instanțe. Circul in care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, sa fie in siguranță, sa fie sănătoși și protejați.”, a conchis Claudia Pătrășcanu.