Orașul în care locuiesc numai femei singure, între 20 și 35 de ani. Toți burlacii vor să vină aici în vacanță

Orașul în care locuiesc numai femei singure, între 20 și 35 de ani. Toți burlacii vor să vină aici în vacanță
Femei din Noiva, Brazilia. Foto: friedaward.com

Sunt frumoase, tinere și singure, așa că au lansat în urmă cu câțiva ani un apel către toți burlacii de pe planetă să vină în vacanță în orașul lor. Puțin peste 600 de femei, cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, locuiesc în oraşul Noiva do Cordeiro, situat în sud-estul Braziliei. 

Unele dintre acestea sunt într-adevăr căsătorite, dar soții lucrează în afara orașului și nu au voie să revină la căminul conjugal decât în weekend, ceea ce a creat un sentiment de frustrare pentru reprezentantele sexului frumos. Mai mult de atât, cum majoritatea sunt singure, nici nu au posibilitatea să cunoască bărbați, întrucât în oraș au mai rămas doare femei, potrivit dailymail.co.uk.

Bărbații trebuie să respecte un set de reguli dacă se îndrăgostesc

Burlacii pot veni în Brazilia ca turiști și să treacă și prin Noiva do Cordeiro, însă dacă se îndrăgostesc și vor să formeze un cuplu cu una dintre gazde, trebuie să se supună rigorilor doamnelor care conduc respectivul oraş. Acesta este bine organizat și se bazează destul de mult și pe munci agricole.

„Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbaţii. Oraşul nostru este mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios astfel”, spunea Rosalee Fernandes, una dintre femeile lider din oraș în urmă cu câțiva ani.

Atunci când apar dispute sau probleme le rezolvăm în stilul femeilor, încercăm să ajungem la un consens pentru a evita conflictul. Noi împărţim totul, chiar şi pământul pe care îl lucrăm. Nimeni nu concurează cu nimeni aici. Suntem toate pentru una şi una pentru toate. Fiecare a contribuit pentru a cumpăra un ecran TV uriaş la care să ne uităm împreună la telenovele”, a mai precizat ea.