OMS, prieten sau dușman al populației? Marile erori făcute de organizație în timpul pandemiei

18 dec. 2020
OMS, prieten sau dușman al populației? Marile erori făcute de organizație în timpul pandemiei

Încă de la debutul coronavirusului, Organizația Mondială a Sănătății anunța că nu va fi vorba de niciun fel de pandemie, afirmație care s-a modificat la câteva luni distanță. Medicul Adina Alberts a găsit o serie de erori majore făcute de OMS în perioada pandemiei, lucru care trezește nenumărate întrebări.

Medical Adina Alberts a criticat aspru Organizația Mondială a Sănătății pe contul personal de socializare. Reacția acidă vine la o zi după ce organizația a recomandat ca masca de protecție să fie purtată chiar și casă pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Medicul susține că există niște informații contradictorii în recomandările OMS, care nu pot fi deloc neglijate.

„OMS a anunțat că după vaccinare anti SARS-COV2, cei vaccinați vor trebui să continue să poarte măști.

Același OMS care în februarie-martie sfătuia întreaga planetă să nu utilizeze măștile pentru că oamenii care o vor face se vor îmbolnăvi!

Același OMS care a scos din schemele de tratament hidroxiclorochina și “ne-a băgat pe gât” remdesivirul … Aproape ineficient.

Același OMS care nu a permis luni de zile utilizarea testelor rapide antigen, considerând, total abuziv și eronat, că doar testarea

PCR este potrivită pentru a pune un diagnostic de COVID”, a scris Adina Alberts.

”Cine are grijă de sănătatea mondială”

Medicul a mai subliniat implicarea OMS în vaccinarea anti-covid și susține că organizația încalcă drepturile omului permanent. Ea a mai menționat că, din păcate, această organizație are grijă de sănătatea mondială.

În același timp, Adina Alberts a denumit OMS ca fiind o instituție ”confuză, ineficientă și inexactă, devenită extrem de ridicolă” în ultima vreme.

”Numai atunci când un mare consorțiu american a comandat câteva milioane de teste rapide antigen din Coreea de Sud, doar atunci OMS-ul a catadicsit să aprobe, cu jumătate de gură, utilizarea lor.

Același OMS care ține în fruntea sa un personaj bizar, cu veleități de dictator, fără studii medicale. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. Analizând CV-ul acestuia găsit pe internet (dacă acesta nu minte), Directorul General al OMS are o facultate de biologie făcută în Etiopia, un master in imunologie și un doctorat în sănătate comunitară. Și toată viața lui a făcut DOAR politică.

O politică etiopiană în care drepturile omului sunt încălcate permanent, iar opozanții sunt încarcerați și omorați. (sursă wikipedia.

Iată cine are grijă de sănătatea mondială. Eu, în locul doctorului Rafila – reprezentantul României la OMS – aș fi demisionat demult din rândul acestei instituții bâlbâite, confuze, inexacte, ineficiente, devenită atât de ridicolă recent”, a mai adăugat medicul Adina Alberts.