Olesia Avram: primul expert în metoda ”Fluviul Ancestral” din România

27 iun. 2022
Olesia Avram: primul expert în metoda ”Fluviul Ancestral” din România

Olesia Avram este primul expert care a adus în România terapia care prinde amploare în lume și stabilește noi limite în transformarea personală. Mai mult decât o călătorie în prezent, este vorba de o călătorie până la începutul neamului din care ne tragem, loc în care găsim informații prețioase despre cine suntem astăzi. 

”Fluviul Ancestral” este o metodă de terapie prin joc transformațional intuitiv și sacru, creată de un bio-energo-terapeut recunoscut la nivel mondial de origine din Rusia. Metoda este unică prin faptul că terapeutul lucrează 1 la 1 cu pacientul pentru a rezolva probleme din familie care se duc până la multe generații de strămoși sau chiar până la fondatorul neamului din care se trage.

”Terapia este construită sub formă de un joc în care intri în contact cu linia ancestrală a mamei, apoi linia ancestrală a tatălui și ai conștientizări valoroase apropo de blocajele din viața ta. Cu ajutorul acestei metode am fost martorul multor cazuri în care conștientizarea unor probleme de pe linia neamului au dus la schimbarea omului din fața mea în bine, fie că este vorba de un blocaj relațional, emoțional sau de relația cu banii și succesul”, spune Olesia Avram despre metoda care a consacrat-o.

De ce este bună această terapie

Avantajul acestei terapii este că poate fi făcută online de oriunde din lume. Este vorba de 2 ședințe de câte 3 ore în care, printr-un proces complex, are loc reconectarea cu neamul de unde ne luăm putere, protecție și ghidare pentru a obține claritate pe drumul pe care mergem.

”Deși de multe ori în ziua de azi terapeuții se concentrează pe individ drept sursă directă a problemelor sale, poate fi vorba și de lucruri moștenite de la părinți, de la strămoși, din trecutul neamului nostru. Este foarte important să înțelegem de unde venim. Jocul ”Fluviul Ancestral” este o călătorie în trecutul strămoșilor pentru a construi viitorul urmașilor.”

Olesia Avram (https://olesiaavram.ro) este formator certificat al metodei fluviului ancestral, coach, cofondator Sculptoplastics 3E și terapeut în Arta Modelării Ființei de origine din R. Moldova dar care s-a stabilit la București și care lucrează cu pacienți din lumea întreagă.