Florin Cîțu este terminat! Cine va fi noul premier este o supriză de proporții. Victor Ciutacu i-a spus deja numele (SURSE)

07 sept. 2021
Florin Cîțu este terminat! Cine va fi noul premier este o supriză de proporții. Victor Ciutacu i-a spus deja numele (SURSE)
Florin Cîțu și Lucian Bode. Foto: Facebook

„Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru a depăși actuala criză politică și a continua o guvernare pentru dezvoltarea României”, a fost mesajul președintelui Klaus Iohannis marți, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române. România este o țară stabilă a insistat acesta, pe un fond în care euro a atins un nou maxim istoric.

Florin Cîțu nu va mai fi premier. Se pare că aceasta este concluzia la care a ajuns și șeful statului după mai multe dezbateri. Însă conform surselor VoceaBanilor.ro, Klaus Iohannis le-ar fi cerut celor de la USR-PLUS să pună punct crizei politice și să-i permită lui Cîțu să rămână șeful Guvernului până la algerile PNL din 25 septembrie.

Se dorește eliminarea lui Ludovic Orban din ecuația puterii, iar acesta deja își joacă ultima carte și face gesturi disperate. Totuși aceleași surse spun că fostul premier este în corzi și din cauza unor dosarele penale, care ar fi ținute momentan în setarul DNA. Sunt vizați oamenii care au fost apropiați de Ludovic Orban și care ar fi gestionat foarte greșit banii pandemiei, care ar fi ajuns o parte în buzunarele lor.

Cine va fi noul premier al României? Victor Ciutacu i-a dat numele

Realizatorul Romania TV spune că deja știe numele de premier și că acesta ar fi Lucian Bode, cel care a deținut de-al lungul timpului numeroase portofolii. Acum gestionează Justiția și Transporturile, dar în trecut a fost la Transporturi și chiar la Economie. Ca profesie, el este inginer electromecanic și a terminat facultatea la Oradea. Masterul și doctoratul le-a finalizat la Cluj, la Universitatea Babeș Bolyai

„Ocnașul de Cîțu are pregătit un urmaș de nădejde. Cică (tot) Bode e soluția de avarie. În locul lui Rădoi de la Națională, m-aș îngrijora și mi-aș face bagajele. La prima înfrângere, oricum vine Bode în locul lui. Noroc că, sub ranga lui Drulă, a picat deja Rădoi de la Metrorex, că altfel avea și ăla coșmaruri cu Bode”, a scris Victor Ciutacu pe facebook.