Nou scandal în showbiz. Motivul pentru care Jador s-a certat cu prietenul lui cel mai bun, Bogdan Mocanu

Nou scandal în showbiz. Motivul pentru care Jador s-a certat cu prietenul lui cel mai bun, Bogdan Mocanu
Jador și Bogdan Mocanu

În toată perioada în care s-a aflat la Survivor România, Jador a spus că Bogdan Mocanu este cel mai pun prieteni al său. Cei doi au fost colegi și în reality show-ul, difuzat de Kanal D, Puterea Dragostei și au rămas ca frații, conform propriilor declarații.

De altfel, Bogdan Mocanu a fost și cel care i-a trimis mesaje de acasă lui Jador, iar când a revenit în țară a fost cel care i-a fost cel mai apropiat. Acum se pare că între cei doi prieteni a izbucnit un scandal imens.

De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu

Cine este de vină, se tot întreabă fanii, care vor să știe de la ce a pornit tot conflictul. Doar că niciunul dintre cei doi nu vor să spună exact ce s-a întâmplat, lăsând la mijloc să plutească misterul.

„Meritați și voi o explicație. Nu sunt supărat cu nimeni, nu sunt certat cu nimeni. Pur și simplu muncesc să pot să vă arat vouă că cu tot cu crizele astea ale mele, eu pot să fac ce nu pot să facă alții sănătoși tun în două vieți.

N-am nevoie de mila nimănui, niciodată n-am avut. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt foarte bine. despre prietenie, să zic așa… cu prieteni d-ăștia, cine mai are nevoie de dușmani?”, le-a spus Bogdan Mocanu fanilor pe Instastory.

Bogdan Mocanu spune că nimeni nu știe adevărul

Bogdan Mocanu a subliniat că dorește să rămână discret și că nu are de gând să spună mai multe decât a făcut-o deja, probabil pentru ca situația să nu escaladeze. El a insistat pe ideea că nu vrea să spele rufele în public și că în realitate oamenii nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

„Nu mă apuc să spăl rufele în public, că oricum lumea știe doar 1%. Nu pornesc discuții, vreau doar să clarific niște chestii. Cu asta vreau să se termine întrebările și orice subiect”, a conchis fostul concurent de la Puterea Dragostei.